11

Някой си

преди 8 години

Каква е тази статия такава "Всяка четвърта българка - жертва на насилие".Насилие няма когато всеки от семейството си гледа работата. А факт е вече в България, че "Всяка четвърта българка - си има любовник".

10

Анонимен

преди 8 години

До една българка: Никога не съм посягал на жена си! Даже не съм си го и помислял, във каквато и да е ситуация, нямам и познати за които да да съм чул нещо подобно. Колкото и надменно да звучи тези неща се случват при така наречените "Държанки"(нека така да ги наречем за да не ставам груб) или във по-ниско образованите семейства. Една жена която има и капчица достойнство не би търпяла и минута такъв мъж. С това подкрепям коментар 7

9

bros

преди 8 години

Особено селянките съзрявали по грубия начин в малките си провинциални градчета... Доста им личи, как си търсят татенцето, дето обича да се налага във всяка ситуация. И както се спомена по-доле, сАнуват се в ролята на новата Гала - успелата сеуянка у гоуемата бела кола... Аре, молим висе... ;)

8

СДФ

преди 8 години

Как къде е? Има толкова много ергени на 40 г. Ама си живеят кротко при мама и тате, носят размъкнати пуловери. Ако заговорят някоя на 28 г. тя се фръцка и сънува ферарита.

7

Анонимен

преди 8 години

До СДФКъде е този добър мъж, че да го взема на работа като съпруг?

6

СДФ

преди 8 години

Един добър мъж стои неженен, защото е скромен и тих, взима 800 лв/месец. Ама женските налитат на пич и мъжкар, който взима 1500 лв., пуши и пие и после оле-мале що стана тъй!?

5

SDF

преди 8 години

Ама само омъжените ли? Или само тези с деца? Или без Самотните майки? И без момите? А бабичките? Кажете по-конкретно х/у=0,25 т.е една 4етвърт за да е ясно как смятате! Плииз.

4

Анонимен

преди 8 години

Малко им е на пепелянките...

3

ККК

преди 8 години

Нормално, толкова някъде е процента на малцинствените групи

2

мда

преди 8 години

Толкова много се възмущаваме от Ислямистите а в някои отношения се държим по нашите земи като... дано полека лека да се коригираме че се вижда на какво можем да замязаме ако не го направим..

1

Анонимен

преди 8 години

днес бг защо не обънете внимание на емоционалнот насили и психическия тормоз над мъжете което за 80% от жение е нормално поведение не само те са жерви