129

Metal Man

преди 8 години

Чета ви лаишките коментари и се смея на простотията на един народ.Някой знае ли какво означава това?АЗ ще ви кажа, лаици. Това означава ПЪЛЕН наземен и въздушен КОНТРОЛ на 1к км. Всеки самолет, който се вдигне от летище, от полянка и копанче, ще бъде засечен и проследяван. Всеки метален предмет със съдържание на определени метали ще бъде засичан и проследяван.Пичове, сами си го вкарахте. Сори, хеви метъл!

128

ФАШИСТ

преди 8 години

е сега ИД ще гледа театър , ще видим МЮСЛЕТА или РАШЕТА , каубойците си гледат сеира

127

кубанская столица

преди 8 години

Наконец! С-400 ще бъда да свали турецки самолети без предупреждение! Само помислите: радиус на действие 400 км. Цяла Сирия. Ну там случайно ще свалят один самолет и ще кажат: так и беше. И никой нищо не докаже. Урок за нато и специално за България

126

alo, alo

преди 8 години

Това на снимката, която сте пльоснали не е ЗРК. Аман

125

Berlin

преди 8 години

Интересно как биха реагирали ушаанките, ако самолет на НАТО навлезе в руска територия?! Може би ще го посрещнат с казачок и пелмени.

124

ta6ak s materiali na

преди 8 години

............................................................................................................................................................Не бъркай глупоста на единия с тарикатлъка на другия - второто е по-силно !!!

123

:)

преди 8 години

Кюрдите ще си имат държава съвсем скоро, а Ердоган ще бъде линчуван на някой турски мегдан, заедно с останалите ислямисти управляващи ***.

122

Да Анкета

преди 8 години

Младежо, има една стара мъдрост: "Врагът на моя враг е мой приятел"ИД не е наш приятел, а всички, които се борят с него и мачкат башибузука, - който не крие плановете си, че следващата му спирка са Балканите - е наш приятел.В началото на 2-та свет. война Чърчил въпреки омразата си към Сталин сключва военен съюз с него в общата борба срещу фашизма!Деца, четете повечко книжки!!!!

121

до анонимен

преди 8 години

И къде е тази велика Бг?Остана в миналото.Днес ни има като държава и народ благодарение на руската империя.

120

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБоклук

119

Анонимен

преди 8 години

Руско-Турските интереси са на много високо ниво и цена за да бъдат проиграни така. Играта е друга. Ердоган всъщност направи голям метан пред Путин. Със свалянето на самолета му даде коз, с който да надцака САЩ и НАТО, и оправдание с което да вкарва каквито и колкото сили иска в Сирия. Същевремнно Ердо е чист пред НАТО защото хитро съгласува атаката с тях. В резюме: Региона се контролира от Русия. Асад е спасен. Европа да се оправя сама с мигрантите. Третата война се отлага. Мда ...

118

Анонимен

преди 8 години

Някои хорa кaто Ердогaн не сa чувaли зa рускaтa воля , смелост и хaрaктер ....скоро Путин ще им покaже , тaкa че Шипкa ще им се види кaто детскa игрa !!

117

Анонимен

преди 8 години

Турците се самообрязаха без упойка.

116

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е и да се предоставят модерни оръжия на 20-те милиона кюрдски бойци за свобода

115

Анонимен

преди 8 години

Руските *** тук да го....!ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!

114

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха,ха,в Куба ракети на Москва???!!!!Куба та се усрала в мизерия благодарение на СССР-Русия че няма вече на къде!Затова сега с тиха трепет и радост искат да се побратимят с Американците!Ако не бее стъпвал комунист в Куба сега да е светлинни години пред мноого държави ,само дори от туризъм!

113

Анонимен

преди 8 години

Не с-400, а ако щат и 700 да сложат ,файдата си е същата.

112

неосведомен

преди 8 години

Абе той Шоигу на Иран даде от тия ракети,в Сирия ги разполага,ако и на гърците даде-къде ще летят турските Асове-май само из небето над ***.Нещо отвсякъде ги заобгражда

111

145

преди 8 години

Кой са тия бе сиря ирак ти армения за държава ли я имашгърция то от нея фаида само за много бедни хора е виж България е талисман за турците

110

Анонимен

преди 8 години

Руската мечка ще играе казачоквие на руснска акъл не давайте аз да не дам на ваште ромитурците нема ги намесим