73

изнервен

преди 8 години

И как така лесно са минали през Турция за Сирия? И после Турция не подкрепяла тайно ИД. Затова мюслитата аут от Европа - тогава нещата ще се успокоят. А ако искат да си се трепят из Близкия изток и Северна Африка.

72

Анонимен

преди 8 години

До шашигоу то джапаен и са радвай и на чисто и на разумно - чехли, мити крака, нови чорапи и все такивамити благинки, щом държиш най-вече на тва.

71

шаши

преди 8 години

Аааа, само това ми харесва в исляма, че си мият краката и обувките са далечко. А българин не можеш да го накараш с бой.

70

шаши

преди 8 години

Прав си. Всяка джамия трябва да се затвори. Никъде в Европа не съм имал проблеми с местните. Но винаги с някой ислямец. Ако не си му шеф почват проблеми. А на шефа се навежда, ама държи нож. Само обърнеш ли му гръб - край. Едно е да пишеш на компа от вкъщи. Друго е да обикаляш ЕС и да се прибираш на прибежки.

69

Жан Габен

преди 8 години

Като я заболял г.ъза, решила да си ходи. Да ама не, не може. Това да послужи за урок на следващите момичета които искат да отидат за малко в ИД, да станат известни че са в ИД и да си начешат мистриите. После обаче връщане няма, даже и в ковчег не ги връщат. Заминат ли, там си остават.

68

Анонимен

преди 8 години

Всички джамии в Европа да бъдат затворени! Който иска да се моли в джамия никой не го спира да отиде да живее в мюсулмански държави и там да се моли в някоя джамия по 100 пъти на ден! Джамиите се използват за привличане на *** към радикален ислям! За това да се затварят и да се слагат големите катинари! Не сига че християнската държава им е дала подслон, много добри условия за живот и хиляди евра социални придобивки, а техните проповедници ги насъскват да убиват хората, които ги хранят!???

67

Megan

преди 8 години

Абе, кажете го - шиптърки и спрете да спорите.

66

Анонимен

преди 8 години

До божеее баш сръбкини от тати и мама са им от Белград

65

Анонимен

преди 8 години

Било е клатене 24/7. Не е имало лабаво! Пак добре са удържали.

64

Анонимен

преди 8 години

Ако е достоверна информацията, жалко за децата и тежко на близките им! Няма смисъл от поучения от типа на: "Кой каквото сам си направи..." и т.н.Но се чудя дали и ако да - за чий още дремат австрийските служби, а вече не са изровили аллахакбарЪт от *** му във Виена и напреко на всякакви малоумия за демокрация, човешки права, мултикултура и други дивотии, не са го въдворили с резнати топки и овързан в единочката на някой женски затвор, като позволят на затворничките да минават всеки ден..

63

БГ

преди 8 години

Да би мирно седяла,Не би чудо видяла!

62

Анонимен

преди 8 години

Защо броим само момичетата? Ако всяко роди по пет деца (а при тях това не е рядкост) и предадат "интелекта" си на децата, това означава, че Европа се е отървала от 12! членове, способни да създават проблеми на идните поколения. Ами децата на техните деца? На ИД награда трябва да дадем, само не знам дали орден е достатъчен, а ще трябват и пари.

61

Анонимен

преди 8 години

сръбкини какво да очакваш от тях

60

ДУМИ НЯМАМ

преди 8 години

Австрийката с арабското име и сръбското презиме ,видиш ли, била убита... на 15 години се хванала с друга куха лейка да ходи да се бие за онези са решили да ги пречукат. Ми представете си какви жени са тези отдолу, какви хора.. То даже и човек им е много да ги наречеш, а пък не искам да обиждам животните.. Бих казала да са живи и здрави, ама понеже не са, дано в рая, за който са се били, да ги чакат 40 яки разгонени момчета, че иначе жалко....

59

Горан

преди 8 години

А, па тоя брадатия от последната снимка е да го хванеш за брадата, па да го влачиш, докато се изтръгне косъм по косъм! Тия трябва да се забранят със закон! Брадати козли, че и точно толкова умни!

58

Анонимен

преди 8 години

ненаиграли се.

57

шаши

преди 8 години

До анонимен: Като млад познавах босненки, дето се кръстеха. Ама ги изклаха и сега вече са бошнячки и йоги при това - по 5 пъти на ден. Това ми беше мисълта.

56

Горан

преди 8 години

Хората трябваше на този етап отдавна да са захвърлили всички религии, като ненужни вещи! Когато човечеството е прохождало и е било невежо относно сума ти неща, които не е могло да си обясни и си ги е обяснявало с Господ, религията е имала своето място в човешкото битие! Вече отдавна е време тия религиозни глупости да престанат веднъж и завинаги! Няма ад, и няма рай! Само това, което сам си направиш!

55

Горан

преди 8 години

Започвам вече да се вбесявам от тия новини! Австрийска тийнейджърка ли? С име Шамса? Ислямска държава, ли? Дявол да го вземе, не ви ли писна и на вас списвачи от тия брадати сатани и сбъркани жени? Всеки убиващ в името на коя да е религия заслужава да бъде смачкан, като червей!

54

Кратун

преди 8 години

Две ненормалници по-малко. Айде у лево. Колкото по-малко *** се размножават, толкова по-добро човечество ще се получи.