76

бореца

преди 8 години

Толкова срам и позор почуствах като го гледах тоя пропаднал син *** който на всичкото отгоре беше и пиян!Тези хора вече нямат ни срам ни свян до паметника на Левски да говорят на турски и да поздравяват нашите поробители!СРАМ И ПОЗОР И ЗА НАС САМИТЕ ЧЕ ИЗБИРАМЕ ТАКИВА *** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА МЕН САМИЯТ ЗАЩОТО НЕ ГЛАСУВАМ!Вече само може би революция може да ни избави от тези *** и ***!Искам да попитам редакторите на сайта защо не публикувате новината от днес!

75

бореца

преди 8 години

Не мога да разбера само едно защо подкрепяме нашият поробител а изливаме омраза към нашите освободители тези които на извадиха на картата на света защото до тогава никой не знаеше за нас!Това показва само едно че ние сме народ от неблагодарници и искаме отново да сме турска провинция което е на път да се случи което доказва че сме народ който не заслужава уважение и никакво внимание!А днес просветният министър говори на турски на представянето на книгата на проф.Давидоглу!СРАМ И ПОЗОР ЗА НАС!

74

Анонимен

преди 8 години

Внимавайте с тази Кюрдска държава да не я плащаме ние. Цялата работа е да развалят отношенията Русия-Турция да го държат Ердоган изкъсо и да развалят всякакви енергини проекти. Турски, руски и всякакви потоци с Руско участие и да държат Европа слаба.

73

аз

преди 8 години

Скоро ще има Велик Кюрдистан.

72

Боко

преди 8 години

Турците се издъниха ще ядат

71

Анонимен

преди 8 години

см-ърт за руските вар-вари и техните български слуги

70

Възторг от главорези

преди 8 години

Хайде поддържниците на главорезите терористи да си викат "Аллах акбар" в къщи, както крещяха убийците на пилота, но да не замърсяват пространството с туркофилския си телешки възторг, че Турция, която стои зад терористите, пречи на борбата срещу ИДИЛ. Много им е мъчно на туркофилите, че ислямистите още не са направили Халифата си на Балканите, както обещаха, че ще стане скоро и ще падне масово рязане на глави. Иначе нямаше да се радват толкова на престъпленията на анадолските кривокраки ***.

69

Анонимен

преди 8 години

За щастие единият пилот е жив. Ще е интересно да чуем какво ще каже той, от първо лице. Истината ще излезе на яве.Вече до Латакия пристигна кораб ракетоносец, ще разполагат С-400 Триумф в Сирия, всички бомбардировачи ще бъдат ескортирани от изстребители. Пиле няма да прехвръкне. А турците ще си получат заслуженото. Пожелавам им ИД трайно да се настани на тяхна територия, а кюрдите си направят своя държава.

68

Анонимен

преди 8 години

В такива случаи е по добре човек да замълчи и да се въздържа от глупави коментари.

67

Шапки долу

преди 8 години

Вечна слава и почест на старши лейтенант Егор Болшаков!Шапки долу!За почест!

66

една

преди 8 години

Руска поговорка: Който не слуша Лавров, ще му се наложи са слуша Шойгу.

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен И от ,,умерената опозиция ,,ядат топли сърца на току що убитите от тях. И режат главите на американци ,японци, пред камерите . Сега и неродените разбраха че Турция ,САЩ и НАТО стоят зад ИДИЛ.И нашите юнаци разбира се ,с оръжие и цигари .

64

бобо

преди 8 години

До БългаринСъгласен съм с теб

63

Анонимен

преди 8 години

EДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН.ПО ГОЛЯМА ГАДИНА ОТ ПУТИН НЯМА. ОБСТРЕЛВА ТЮРКМЕНИТЕ ВМЕСТО ГЛАВОРЕЗИТЕ ЗА ДА НАВРЕДИ НА ТУРЦИЯ И УКРЕПИ ЕСАД КОИТО Е УБИЕЦЪТ НА 380000 СИРИЙЦИ. РУСИЯ НЯМА РАБОТА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИ В УКРАЙНА. ПЛЕМЕ С ДИКТАТОРСКО МИСЛЕНЕ. СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ДАЛЕЧ ОТ ПРАВА И ДЕМОКРАЦИЯ.

62

Българин

преди 8 години

Аз съм християнин и това е най-малката причина да съм на страната на Русия цялата работа с ИД лъсна от къде идва потока пари но ми е любопитно с какви военни ресурси разполагаме ние плюс полицията никой нищо не казва1?

61

Справедлив

преди 8 години

Истината е, че за кратко СУ е пресякъл турска територия, но истина е, че докато се задействат процедурите вече е бил над Сирия и е свален над Сирия. Въпроси и изводи:1. Кой е толкова изнерваен, че си играе със запален огън. Турция - икономически, политически и териториални интереси. САЩ използват Турция за своите интереси. Турция използва Натоварена за своите цели. Русия много добре да си помисли с кого ще строи Турски поток. Европа да разкажа управляващите я еврогейове и да помисли кой няма ин

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен:Добро утро *** нещастен.Как спа?доволен ли си от изкараните парички вчера.Хайде спорен ден!

59

Анонимен

преди 8 години

КОЛКО ЛИ *** ТРЯБВА ДА Е ЧОВЕК ЗА ДА ПОВЯРАВ НА ТАКЪВ КАТО ПУТИН И СЛУГИТЕ МУ!!!ПЪРВО КАЗВАХА ЗА МАЛКО Е ПРЕСЯКЪЛ СЕГА ВЕЕЧ ИЗОБЩО НЕ Е !!!!!!!!! АЙДЕ УТОЧНЕТЕ СЕ БЕ ПУТИНОФИЛИ!

58

Анонимен

преди 8 години

Гадни,гадни турци и американци,ама много гадни.Не вярвам на нито една турска и американска дума.

57

Анонимен

преди 8 години

Броячът за Третата Световна отчита още едно дърпане на Мечока за опашката.