9

Анонимен

преди 8 години

до hekejruПисали са ги хора, които за разлика от теб са компетентни по въпроса.

8

Анонимен

преди 8 години

В Швеция например хремата не се лекува, в детската много деца не спират да имат, пък синът ми не е боледувал от 2 години и един месец. Децата пък се държат навън и зима, и лито. В Бг за хрема не те пускат на детска, така поне съм чувал от приятели.

7

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да не ми се вярваше в България въздуха е много мръсен, нивото на прах и разни частици също. Това влияе много. Е как няма да има алергии. Уж има контрол и всичко е в норма.

6

hekejru

преди 8 години

До АнонименИ кой ги пише тия гайдлайнс в днешно време? Ти ли? Да знаеш само колко губиш и то веднага .)

5

Анонимен

преди 8 години

Според всички gudеlines в наши дни - хремите при децата НЕ СЛЕДВА да се лекуват изобщо, ако възникнат усложнения - ДА СЕ ЛЕКУВАТ ТЕ. Ако сте толкова недъгави като ген, че детето ви да се затрие в следствие на усложнения след хрема - никой не губи така или иначе.

4

еколог

преди 8 години

Не познавам деца, които да се кичат с бижута, но пък се сещам, че никой до сега не каза какво има в белите пушеци в небето. Май там е ключа за бараката.

3

Наблюдател

преди 8 години

Тогава България в добрия случай ще е само географско понятие .Какви деца!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Бегемаминките изкарват душата на доктора за всяка хремичка, искат златенцето им да не мръдва, дори и физиологични настройки на имунната система, каквато е хремата настояват винаги да лекуват и са всеки месец при доктора. А доктора какво да ги прави - лекува ги, на това добиче бегемамата не можеш му обясни нищо. За това и автоимунните и алергичните заболявания ще са все по-чести и по-чести.

1

Анонимен

преди 8 години

To 2050 може да няма хора... като гледам какво се случва