9

Горан

преди 8 години

Все едно да питате: Знаете ли, че руският Су е бил предупреден 10 пъти за 5 минути, преди да бъде свален!

8

vlady

преди 8 години

Всъщност най-сериозната грешка е бил опитът за завой в непосредствена близост до айсберга - при фронтален удар щяха да бъдат наводнени само първите две отделения и корабът щеше да стигне без проблем до Ню Йорк или Халифакс.

7

До 5

преди 8 години

Ами спестила - тя толкова си знае.

6

Анонимен

преди 8 години

М да то капитана е бил толкова пиян, че едва ли е знаел какво е Айсберг сигурно го е мислил за коктейл

5

ha ha

преди 8 години

Михаелче, много неща си спестила, Нещо да си чувала за "Олимпик" , смяна на имена, отказване на инвеститорите от пътуването в последния момент, .. и т. н. т. да не изброявам.

4

Анонимен

преди 8 години

Никой не търси в az-jenata исторически факти

3

65

преди 8 години

прочетох по темата в Аз-жената.И нищо ново и интересно.Очаквах повече информация за тези шест сигнала-от кой ,как защо не са приети.НИЩО.Михаела само е преписала два пъти една и съща статия.Що не я пратите на обучение.От бюрата по труда дават такъв шанс.Изгубих си времето

2

Анонимен

преди 8 години

Тия неща са известни от много време, но за Михаела явно са нови.

1

Анонимен

преди 8 години

Историята на Титаник е едва от най-великите в историята за мен. Тя е доказателство обаче, че който и да си, от където и да си, богат, беден, заобграден от лукс или мизерия, качиш ли се на погрешния "кораб" и направиш ли дори само няколко грешни решения, ще се озовеш пътувайки към дъното и то не само ти ами може да завлечеш и други хора с теб. Живота е един мислете, чувствайте и се учете от грешките си и тези на останалите хора, за да може вашия "кораб" да не е от потъващите :)