35

Анонимен до 35

преди 8 години

.. Което не означава, че същия този господин от десетки години насам не брани яростно руските интереси в България, без винаги те да се припокриват с българския национален интерес

34

О, Хилъри!

преди 8 години

До ХилариСамо да не започваме за това дали и как им падат самолетите на поляците, че ще трябва да коленичим в памет на едно цяло правителство! Мълчанието понякога е злато, особено ако не знаеш какво да кажеш!

33

За "Хилари"

преди 8 години

"... тоя нелеп господин от статията", НЕуважема госпожо или госпожица, е български летец-космонавт, Герой на България! Но очевидно американският ви ник напълно отговаря и на съдържанието зад него! Промити мозъци и "компетентност" във всичко. Ако не сте разбрала солта в тази сделка е комисионните, не политиката. МиГ не дават комисионни, за да ремонтират свой продукт, а частната полска фирма е друго нещо... За ваше сведение тези двигатели се ремонтираха по-рано в Пловдив. Ееех, народе...

32

f

преди 8 години

Като нямат по-важна работа - да оспорват.....

31

Хилари

преди 8 години

През 90-те години Русия по същия начин се опитваше да извива ръцете на Полша с неизгодни договори и влияние. В резултат поляците теглят една дълга, намират фирми от ЮАР и Израел и с тях си модернизират руския инвентар. Сега години по - късно сами си поддържат 44 МиГ 29 пък някакси не падат като круши, каквото се опитва да ни втълпи тоя нелеп господин от статията. Ясно ни е и чинът му как е получен и "независимата" му и "експертна" оценка колко струва.

30

Анонимен

преди 8 години

руснак какво разбира от техника на него му дай водка

29

Анонимен

преди 8 години

руски управници с непремерени приказки, агресия и липса на такт в този сложен свят ще отблъснат от себе и и потенциални съюзници, или хайде да кажем пасивно симпатизиращи. А дали ли могат да си го позволят и трябва ли?Ми имат хората 3 старички самолета, ми остави ги да и ги ремонтират съгласно своите виждания и компетенции..... стига ги притиска. Мощните и великите не са дребнави и заядливи, какво са се хванали със тия стари самолети...

28

ф16

преди 8 години

трябва да бракуваме чупантийте по най бързия възможен начин и да приключваме със сагата за милиони

27

vlady

преди 8 години

Да оспорват пред католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци.

26

до 17

преди 8 години

Да така е, наивно погледнато. Реално погледнато се гледа кой какъв договор е подписал!

25

Анонимен

преди 8 години

хвърляйте ги тия 30-годишни катафалки,кво има да им ремонтирате.все едно аз да ремонтирам москвич от 1980 година,пак ще е същия ***

24

Анонимен

преди 8 години

Значи едни обвързващи договори са подписани. Едни рушвети са бутнати. И когато някой реши да промени нещо, после Русия има правна база да се противопостави. Не са виновни руснаците, виновен е този, който им е дал да ядат баницата. А кой е той? КОЙ? И кога ще има наказани в тази скапана държава. То не беше Белене, то не бяха потоци, Газпром, самолети, кораби. *** и разграденият двор е това. Това не е държава. Това е пълен ***.

23

Анонимен

преди 8 години

А какво ни пука, че някой си в РУсия ще ги пише, като бракувани? Нали като дойдат в небето над България ще летят миговете, пък дали в някоя таблица в сибир са зачеркнати е все тая.

22

Анонимен

преди 8 години

Голям праз!

21

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

...ПОДАРЕТЕ СИ ГИ НА РУСИЯ...ИЛИ ГИ ДАЙТЕ ЗА СКРАП!АМАН ОТ СТАРИ РУСКИ ЩАЙГИ ...ВИДЕХМЕ ГИ , КАКВО МОГАТ ВЕЧЕ В СИРИЯ, ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААААА....!

20

Анонимен

преди 8 години

миг 29 е ЗАКУПЕН ОТ БЪЛГАРИЯ при това на не малка цена в ДОЛАРИ не в рубли няма нищо подарено УШКОВЦИ

19

Анонимен

преди 8 години

До Що ги интересуваРуснак да ти подари нещо!? Е няма такъв случай. Руснака само взима и граби, никога не подарява! Запомнете го това.

18

Всезнайковци сме

преди 8 години

Ще ги бракуват докато летят. Това заслужават всички предатели, а България е такава.

17

Що ги интересува

преди 8 години

РУСНАЦИТЕ къде ще си ремонтираме МИГовете. Да интеересува ги защото тези МиГове някога бяха подарени на България, както и ракетите СС-23 кооито сащ ни накара да ги нарежем уж за скрап но откраднаха бойните глави. Но нашите *** премеълчават тези факти и подробности.

16

Анонимен

преди 8 години

миналия месец се разби миг 31 ремонтиран в раша какво ни занимавате със алжиреца а и той е су БЕ УШАТИ МИШКИ