8

Радев

преди 8 години

Първото такова БМВ се появи в София през далечната 1990 г. и бе на футболиста Наско Сиваков, който си го бе донесъл от Испания, където риташе тогава.

7

Даката

преди 8 години

И аз си пазя първия Айфон от 2007г. След 30г ще го продам и ще си купя G class :).

6

Светъл

преди 8 години

Бащата на един мой познат имаше такова БМВ - зелено на цвят. Стоеше му в гаража, а той се возеше в класическа 7-ца БМВ. Младия му син отначало не му беше мерак да я кара, докато не порасна малко и не разбра, че с тази кола наистина ще е нестандартено и некомерсиално да се движи по улиците.

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБърка Масло с Вода

4

Смех

преди 8 години

Сигурно още седи в багажника патерицата на бабата дето го е подкарвала до магазина и обратно ... баси бастуните

3

gost

преди 8 години

хайде колеги, нов внос от Италия е, на реални километри, стюардеса го е карала :DТова е в сферата на шегата разбира се, колата е жива класика, за съжаление 100к евра си е солена сума....

2

Анонимен

преди 8 години

Абе не бее. Той я е купил на 100 км. Ама като я докарал до Румъния е навъртял останалите 1600. А колата е на 100км, защото е била притежавана от немски пенсионер, който я е държал само в гаража и я е придвижвал с влекач, че да не и трупа километри. Няма лъжа и измама, всичко е истина. Дайте сега 100 евро бона, че Германия не ме приема като бежанец. Поне да има от къде да падне пара.

1

Анонимен

преди 8 години

БМВ - бягайте минава въртоглав.