12

Анонимен

преди 8 години

Не свършиха ли тия ***.

11

Анонимен

преди 8 години

ИмАли - дали!Оглупели стрци и *** млади! Такива пари държат ли се вкъщи бе?А в схемата явно има служители в пощи, банки, селски кметове.... Никога не звънят на празно.

10

4343

преди 8 години

Е,откакто регистрирахме предплатените сим карти вече телефони измами НЯМА!Откакто караме на фарове катастрофи също НЯМА!!откакто плащаме здравни осигуровки в БГ болни НЯМА!Отакакто издрържаме едни от най-многото полицай на глава с света ,престъпност НЯМА!Сега като вдигнат и винетката и и дупки ще НЯМА!Като вдигнат цените на "вредните храни" всичси ще се храним здравословно!и ище много .................

9

Анонимен

преди 8 години

*** народ и това си е

8

пенсионер

преди 8 години

скучно ми е защото от пролетта тези измамници не ми звънят а имам излишни пари

7

Tactician

преди 8 години

Имаше 4 опита за измама, но без успех за тия мизерници. Защо? Защото роднините са предупредени и имат 4 телефонни номера, на които може да ме намерят. Казвам ви, че работи... безотказно

6

Tactician

преди 8 години

Как може да има такив хора, които нехаят за роднините си. Лично аз живея от много години в чужбина с много натоварена и отговорна работа, но един ден (след тая простотия с измамите), викам на шефа си: слушай, дай ми една седмица отпуск - важно е! Човека ме пусна и се върнах в България. Събрах де що може: баби, дедовци, братовчеди - 1,2,3 и т.н. на една маса. Ако някой ви се обади, че аз, брат ми, майка ми, баща, сме зле звъните на тия телефони ПЪРВО!

5

Анонимен

преди 8 години

ТОЛКОВА ЛИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБАДЯТ ТЕЗИ ХОРА НА БЛИЗКИТЕ СИ!!!!!!!!!!И В ДВАТА СЛУЧАЯ ПОЗВЪНИЛИ СЛЕД КАТО БИЛИ ВЕЧЕ ДАЛИ ПАРИТЕ :DБУДАЛИСТАН НЕ СЛУЧАЙНО НИ УПРАВЛЯВА БУДАЛ!

4

Анонимен

преди 8 години

Нямам думи. Къде дремат органите и до кога ще е това безумие.

3

Анонимен

преди 8 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ИСТИНА!!!НАИСТИНА СЕ ОБАЖДАТ И РЕВЪТ ПО ТЕЛЕФОНА СТРАШНА РАБОТА И СА И В КОМБИНА ЕДИНЯ ГОВОРИ ДРУГА РЕШЕ СТРАШНА РАБОТА!!!----------НО НАРОДО Е НЕВМЕНЯЕМ ЩОТО САМ СИ КАЗВА ЗА КОЙ БЛИЗЪК СТАВА ДУМА А НЕ ТЕ!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Горките, поне да бяха капарирали климатици, че като забранят печките с твърдо гориво от следващата година лошо.

1

Не само на измамници

преди 8 години

Дали са ги на измамниците и на полицията, която не ги лови или направо е комбина с тях...