16

Анонимен

преди 8 години

тероризмът се създава и финансира от сащ-изводите за нормалните хора

15

редактора

преди 8 години

А как трябва да изглежда новината:Тероризма: светът е застрашен от САЩте са майка и баща! Как бг АК47 се оказаха в Париж. Та нали 100% от продукцията на нашите военни заводи се изкупува от фирмата на америкаски сенатор.Ама нещо, нашите медий много бързо подминаха тази новина. Нито въпроси задават, нито нищо. А ни занимават с болни мозъци, като Сидеров...?!?!

14

pancho

преди 8 години

ама и наглия *** отвъдокеански.......или имак казано-крадеца вика дръжте крадеца.....

13

Анонимен

преди 8 години

Исляма ще бъде основната религия на Европа. След 2050 мюсюлманите ще бъдат мнозинство в Европа, това е факт и не е нужно мюсюлманите да взривяват и да убиват мирни граждани. Кой има интерес от терора?

12

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се вземат адекватни мерки на заплахата, да се стигне до организаторите и тези които финансират подобни изродиии. Стига приказки и глупости. Вървим към трета световна и това няма да е забавно за никой!

11

свинаря

преди 8 години

Айде честито,турците сс свалили руски самолет. Очакваме отговора на руснаците

10

Анонимен

преди 8 години

ИД се финансира от САЩ

9

Анонимен

преди 8 години

...Защото обикновено крадецът вика дръжте крадеца - щом 1 куп руски *** се напъват един през друг да обясняват как америка финансира ИД, това означава, че точно господарите им са финансовите благодетели на халифата.

8

Анонимен

преди 8 години

Ислямска държава=Русия. ИД се финансира от Русия от много години като противовес на присъстващите американски войски в близкия изток. Русия има интерес от дестабилизация на ЕС, от дестабилизиране на Ирак, Авганистан, от започване на война, защото фалират с тези ниски цени на петрола. Имат нужда от базата си в Латакия на средиземно море и нещо, което да им осигури причина за военно присъствие. САЩ са единствения явен и открит противник на тероризма от 2001-ва насам. Другото е кремълска пропаганда

7

Анонимен

преди 8 години

САЩ, МАЩ, ама главорезите пуцат с само с руски оръжия...Слочаенос? Не мисла!

6

Анонимен

преди 8 години

Няма ли да демократизирате и другите страни в Близкият изток, защото в тях убиват с камъни, режат ръце, бият с камшици или нямате финансова изгода? Садам по-лош ли беше от ИДИЛ или той не е демократ? Европейският съюз няма ли да приема бежанци от Украйна или те са твърде цивилизовани? Един пенсионер в БГ взема под 200 лв, а бежанец 1200. Искате ли сами да си решим проблемите на Балканите?

5

L.

преди 8 години

Винаги съм казвал, че производителят си познава най-добре продукта. Сиреч - прави са САЩ.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Така е. А, най-големият световен терорист е САЩ. Факт !

3

погр ебален агент

преди 8 години

Наличната информация свидетелства, че групировките "Ислямска държава", Ал Кайда, ЦРУ, Правый сектор, Боко харам и други планират терористични нападения в различни региони, отбелязва Държавният департамент.

2

истина е

преди 8 години

Да ,вярно е -светът е застрашен от тероризъм и то благодарение на вас, проклети да сте!!

1

без заблуда

преди 8 години

Скоро ще стане опасно и по другите земни кълбета, предупреждават от отдел "Пропаганда и дезинформация" на Цру.