6

Анонимен

преди 8 години

Викнете и дядо Йошики Шиноха , героя от Лондонското метроТой има "усет" за терористиПърво бие, после пита

5

Гответе микроскопите

преди 8 години

щото тия "мозъци" трябва да са много миниатюрни за да са такива шмиргели тия от ИД. Пропуснати от еволюцията в последните 2000 години

4

Анонимен

преди 8 години

Явно част от бежанците с таблети и смартфони са фенове на играта "Angry Birds", и след като не са се снимали с мама Меркел, са се изнервили нещо. Нещо явно не се вписват в картинката на толерантното мултукултурно колониално европейско блато. Ако може някой да дойде да работи нискоклавалифициарана работа за по-малко пари, след като сме му сринали всичко и сме му обещали това което никой не му е обещавал. Алчността на шепа хора е причината за евроидиотизма.

3

От Сливен съм

преди 8 години

С всичките тия разправии покрай атентатите в Европа, след всичките тези подробности, шумотевица и бръщолевене за нинджи-ислямисти, неуловими за властите.... и като знам съвременните технологии и следенето и контрола на какво ниво са... почвам да се замислям - Дали наистина имаше атентати или гледахме театрална постановка през последните дни? Все повече се насажда усещането, че нещата са скалъпени само за да ни държат в напрежение и страх.

2

от стари вестници

преди 8 години

В разузнаването има само началници. И нито един единствен оперативен работник на фронта! Разузнаването се обърна в читалня на изрезки от стари вестници и на плюнчещи в стари папки.

1

престъпно безхаберие

преди 8 години

Престъпно безхаберие на политиците, на полицията, на тайните служби. Политиците не могат да управляват. Полицията не може бързо да реагира. Тайните служби не могат да предотвратят престъпления.