12

Анонимен

преди 8 години

И както историята не веднъж е доказала. Най-добрата политика е: по време на война с Русия, а в мирни времена със Запада.

11

ЧАР

преди 8 години

ДОБЪР ДЕН !....... ДРУГАРЯТ ПУТИН ОТ 10 ГОДИНИ ГОВОРИ ЧЕ НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА Е БОРБАТА С ТЕРОРИЗМА НО ЗАПАДНЯЦИТЕ САМО ГО МЕСТЕХА ОТ ЕДИНИЯ КРАЧОЛ В ДРУГИЯ. НАЛИ АМЕРИКА ДАВАШЕ ЗАПОВЕДИТЕ. СЕГА КАТО ДОЙДЕ ЗЛОТО И ПРИ ТЯХ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СМЕНЯТ ПОСОКАТА ОТ ЗАПАД НА ИЗТОК.....ЖАЛКО ЗА НЕВИННИТЕ ДУШИ !

10

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Пак опряха да "лошата" Русия ! :)

9

до 13

преди 8 години

Отлична мисъл. Браво. България все още е жива.

8

до 8

преди 8 години

Скъпи другарю. Това не е ругатня, това е сравнение на вашият коментар с изхвърлянията на президента.

7

До 8

преди 8 години

Абе, я престани с това "русофилски"! Това, че нямаме твоето "мнение" (което не е твое, разбира се и ти сам не забелязваш как започваш да приличаш на ония полуграмотни бабаити с напомпани мускули от холивудските помии) не е нужно да ни определяш като нечии "фили". А това, че се оказва, че руската мисъл, поведение, интелект и самоуважение ни импонират, само говори все още добре за нас. Значи не сме затънали толкова дълбоко в "либерастичното" блато, има още надежда за нас да се измъкнеме!

6

До 7

преди 8 години

Оооооооо, *** разбира се, че Путин ви е виновен! То и за изтреблението на индианците пак той е виновен!!! Абе, това нашего брата дали има надежда малко да поумнее или си остава напълно безнадежден клинически случай? То бива тъпотия, бива, ама тооооооолкова......

5

гог

преди 8 години

те пребиха кучето ,а сега другите ще обират славата

4

До василев

преди 8 години

А ти какво очакваш бе? Амчи ВСЕКИ СИ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ!!! Ти какво, от Марс ли падаш? На света има само една такава полуумна нация, която НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ, А СЕ Е ВОДИЛА ВИНАГИ ПО АКЪЛА НА ДРУГИТЕ! Е, само с малки изключения! Никаква далновидност и родолюбие!!! Сигурно няма нужда да ти казвам коя е!

3

до 3

преди 8 години

Какво евроатлантическо прозрение, каква мощна демократична мисъл, същата като на Плевнелиев. Като, че ли един х.. ви е правил.....

2

Анонимен

преди 8 години

rachika po rachichka

1

анонимен

преди 8 години

русия веднага да напусне лодката никакво доверие на никого