24

Анонимен

преди 8 години

ДОКАТО СЕ НАКАНЯТ,ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ

23

Аз Малдив

преди 8 години

кризата в украйна им била заплаха за сигурността, а отделянето на шотландия не е - странни хора с излишни парички.

22

Анонимен

преди 8 години

Катар дават на Америка не 4 милиарда долара а 40 милиарда долара годишно за оръжие. Че Катар нямя войска. Какво прави с оръжието ?? Същото прави и Саудитска арабия. Саудитска арабия има войска но оръжието е 10 пъти повече от необходимото. Тези страни с богати живеещи в разкош ***, не работят, имат много време и пишат законите на ново исляма. Например руската оръжейна мафия продава също оръжие на иран което се препродава на арабите. В Синай ИД борави с руско оръжие, в Ирак и Сирия с Американс

21

Анонимен

преди 8 години

До защо?На въпроса ти отговарям с въпрос - Защо Катар, страна с половин милион катарци и два милиона чужди слуги без войска дава 4 милиарда долара годишно за оръжие ? Как става това ? Америка купува нефт от Катар и за да си върне парите обратно в Америка дадени за нефт, продава на Катар оръжие. Америка не се интересува какво Катар прави с оръжието. Америка се интересува да си върне парите дадени за нефт.Европа и Русия правят същото. По ясно от това ...? Оръжието в синай е руско. Е...... ?

20

ето и отговора

преди 8 години

Най -сетне разбрах кой е противника на всички нас в Америка ,казва един велик човек Ричард Никсън .Осмян и окарикатурен ,превърнат в дон Кихот,в Хитлер на 70 те .Човека казал следното.-"Разбрах кой е противника на всички нас в Америка и света.Това е самата Америка . Америка на средния американец я няма ,това е една разпаднала се страна обслужваща своя *** ,който се е впил в приемника й ,така толерантен да я покани ."

19

tih velikan 681

преди 8 години

A na nas ni spryaha toka v BG i kukite ni vmesto radiostancii po granicata razpolagat sus svruhzvukova komanda :-Ivanoooooov chisto eee po klyoonaaa

18

Анонимен

преди 8 години

Сега се сетиха британците, след като Русия им свърши черната работа... Нещастници!

17

все въпроси

преди 8 години

Кой ликвидира християнския морал в името на правата на човека и после каза,че исляма е мирна религия. Кой каза,че светска Европа е континент на толерантността ,а сега затваря граници .Кой говори за заплаха от диктатура ,а действа диктаторски .Кой издигна Кенеди и после го уби .Кой създаде Никсън и после го свали от власт.

16

все въпроси

преди 8 години

Кой имаше интерес демокрация от представителство на хората в парламента,да се *** в медийна бутафорна манипулация след която думата политик да е *** дума.Кой имаше интерес политиците да са *** ,които да се осмиват в шоу програми ?Кой ще забрани демокрацията ако хората решат да изберат друг тип политици ?Кой създаде Болшевизма и хитлеризма. И води война с тях ,и гореща и студена. Кой издигна Буш и после го окарикатури .Кой създаде Обама и го постави да предаде фронта в Близкия изток .

15

но кой го направи

преди 8 години

Меркел е безумна престъпница,Камъран е лицемер,както и Оланд .Но защо те са такива.Кой и на кого обслужваха плановете за нов световен ред ,който ни се лансираше в последните 70 г след разгрома на Хитлер. Защо Меркел е глупава по думите на Хелмуд Кол .И защо такава глупава жена стана премиер на Германия.Какво говори за 70 г ФРГ и ГДР. Тези личности не мислят визионерски ,а са просто сенки на едно приключило минало и се ловят за илюзии ,дори не са сламки .Вижте им тезите,им ,те са ***.

14

защо?

преди 8 години

Защо ИД разполага с повече американско оръжие, отколкото Ирак, кюрдите, талибаните и сирийците, взети заедно?

13

9+9=18. 1+8=9

преди 8 години

Исляма ще превърне демократичните страни в лешояди. Не разбирам защо толкова многа страни се включват в срещу ИД в Сирия и Ирак. Там е Тумора но ислямистите са плъзнали като метастази по цяла Европа. Вече е много късно за изкореняване на това жестоко раково заболяване. Тумора ще бъде изваден но метастазите ще унищожат Европа. Меркел е безумна престъпница към своя народ и към всички европейски народи

12

близо до руснаците

преди 8 години

И британците ще удрят по въздух ИД в Сирия. Първата стъпка ще бъде да летят близо до руснаците. За да се учат, как се бомбардира.

11

Анонимен

преди 8 години

Америка забрави Северна Корея !Така се напече в Париж , че хукнаха към Сирия ! Война да става ! Както американеца Майкъл Мур направи документален филм по заглавие ::" Къде да ударим ?"

10

Времето

преди 8 години

Когато смилаш своите герои и ги окарикатуряваш .Когато превръщаш Хитлер,Чърчил ,Сталин в чудовища ,дерибействащи над народите си .Когато викаш на Наполеон ,че е тиранин .А на кръстоносците чудовища, няма как исторически рикошет да не те улучи и да се окажеш в свят ,в който виждаш как силата ти се маргинализира въпреки големите армии ,техника .Просто имаш маргинализирани и дрогирани поколения ,олицетворение на тезата ви за свят на обикновени хора без идеали .Това искахте господа,това и получихте.

9

ние, вие, те

преди 8 години

ТЕЗИ ОРЪЖИЯ КОЙТО ГИ ИМАТ ИД,, МОЖЕ АМЕРИКАНСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ И Т,Н ДА ИМ ГИ ПРОДАВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, ГЕРМАНИЯ, БИЛО ТО РУСИЯ. ИЛИ ДР. ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА С ЦЕЛ ДА ИМА НАПРЕЖЕНИЕ, КОНФЛИКТ И ВОЙНА.. В СИРИЯ ИМА ВОЙНА. БЕЖАНЦИТЕ ИДВАТ В ЕВРОПА, ПО КРАЙ ТЯХ И ХОРА НА ( ИД ),,И ЧАСТ ОТ ЕВРОПА СЕ УНИЩОЖАВА. СЛЕДОВАТЕЛНО БАРАК ОБАМА ИЗКАЗВА СЪЧУВСТВИЕ НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЕ РАДВАТ, ЧЕ ЕВРОПА ЗАГИВА.....

8

Безпомощност

преди 8 години

Нелепостта на един свят отдаден на тъмното си нацистко болшевишко минало няма как да не тежи .Всички срещу ИДИЛ,всякаш не са офицери на Садам възползвали се от близко източната неразбория ,ами са нацистки гестаповци .Че как иначе,там всички победиха си мислят капиталистчетата ,и сега ще маргинализираме тия чудовища ,тия лоши герийчета.Мислят си ,че това е БГ и си имат работа с телевизионери в парламента.Уви ония секат глави на журналисти и не са нацисти ни болшевики ,а джихадисти.

7

макето

преди 8 години

я па ке нанесем "удари" в избата така де да си оправим мако настроението

6

ние, вие, те

преди 8 години

ТОВА МАЙ ЩЕ Е 3-та СВЕТОВНА ВОЙНА... СПОРЕД МЕН АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ТАЙНИ АГЕНТИ, И Т.Н.. ЧРЕЗ 3-ти СТРАНИ СЪЗДАВАТ КОНФЛИКТИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА, И ТОЗИ КОЙТО Е НА ВЛАСТ ДА ГО СВАЛЯТ. ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ НАСАЖДА ОМРАЗА, И ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.. АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ НАПАДА ДИРЕКТНО ДЪРЖАВАТА... ПРИМЕР, УКРАЙНА--РУСИЯ ТАМ НЯМА КАК ДИРЕКТНО ДА УДАРЯТ РУСИЯ.. ЕТО СЕГА СИРИЯ И ДРУГИ БЛИЗКИ ДЪРЖАВИ ДО НЕЯ.. ПРОСТО ТЕ ИСКАТ ДА ЗАВЛАДЕЯТ ПЕТРОЛ И ДРУГИ НАХОДИЩА....

5

Анонимен

преди 8 години

Бре , тия да невидят нещо. Всички в Сирия ще трепат И.Д.Няма да остане жив джихадист ! Някой няма ли да отиде в Ирак , да ги пресрещне като се разбягват ..