8

Панелко

преди 8 години

До до 3Заблудената овца си ти!Работил съм като куриер и съм обиколил толкова панели колкото не си и сънувал!Това което съм написал е масово срещана панелка в прованса.....В по- големите градове може да е по- добре не отричам ,нооо в прованса е трагедия!

7

някой си

преди 8 години

И как 84 % си имат жилище, а 43 % живеели в пренаселеност?! Математиката нещо куца, пак измислени стъкмистики или не е написано правилно. Я си оправете статията! Друг е въпроса, че някои имат по 4-5 жилища, а други се тъпчат като сърдели, но това не означава, че на всеки 10 човека 8 си имат жилище...

6

Анонимен

преди 8 години

Ами като живееш със още 5 човека в двустаен панел как да ти харесва?

5

бивш студент

преди 8 години

Само на мен ли ми прави впечетление, че на най-горните позиции по собственост на жилища са страните от бившия социалистически блок?

4

Анонимен

преди 8 години

Аз пък много си се кефя на панелката в Люлин сити особено след, като кметицата пусна метрото до летището културният ми живот вече е на ниво, като забия некое маце и хоп на метрото до летището и после на вечеря в Рим, друг път на опера във Виена, само гледам да не закъснявам много вечер да не изпусна последната мотриса. Дано този мандат да построят и лъч до студентски град, че да ми е по-лесно да забърша някоя вишистка от село!

3

Анонимен

преди 8 години

То пък бивало и българин нещо да хареса, ние сме винаги негативни. Истината е, че повечето българи щяха да си харесват жилищата, ако ги поддържаха и влагаха пари в тях, а не в последен модел iphone, който не могат да си позволят или блуза за 150лв при заплата 300лв, общо взето така ги виждам нещата, гледаш ги повечето облечени, направени, отиваш им в къщата и направо ти се взима акъла от мръсотия и неподдържане. Трябва да се разваме, че повечето имаме собствени жилища, в чужбина не е така.

2

Панелко

преди 8 години

Ами то това на снимката ако може да се нарече жилище......Това е панелно обиталище със живеещи в него панелни плъхове.А от далеч се усеща миризмата на кисело зеле от мазата, на току що изпраните *** висящи на терасата на баба Пена ,течащия покрив на последния етаж,и спрения асансьор защото не всички са платили таската,и чувам как чочо Ставри сменя долен ляв шарнир пред блока на 20 годишния си опел астра....

1

Анонимен

преди 8 години

И Бойко ли е в тези 84%?