25

Минко 47г. ерген

преди 8 години

Колегата е виден специалист по пеперуди и затова си има Камила. Да бори сушата с нея. Щом казва така значи е тъй.

24

Анонимен

преди 8 години

ТОЯ ЯКО ГО Е ЗАКЪСАЛ,С СТАРЧЕСКАТА ДЕМЕНЦИЯ,***,ТРЯБВАЛО Е ДА ЕСИНОПТИК,А НЕ ПРИНЦ ЧАРЛИ

23

Анонимен

преди 8 години

А защо като идват твърдят че ще ги бесят? Какво общо има с климата.

22

Анонимен

преди 8 години

Живее си в свой собствен свят, добре че не взима решения.

21

Анонимен

преди 8 години

Дали има бежанци от Саудитска Арабия, на картата изглежда да сушаво е там...

20

знаете ли че

преди 8 години

Знаете ли как ме накара да се замисля този принц .През 7 век арабите нападнали Византия и Персия.Византия загубила половината си територия но устояла в Мала Азия като изградила защита в планините .Персия по същото време паднала цялата ,при все че била със сходен релеф .Какво ги различавало .Византия била християнска държава и устояла на исляма.Персия не била християнска и паднала .Та мисля си как Европа ще устои на пришълците след като смята ,че не е християнски контитент по думите на Меркел.

19

Тел-авив

преди 8 години

Сушата ?!! Хайде да ги намокрим че да си седат у дома !Всички европейци ли витаят в облаците ?

18

Уточнение

преди 8 години

А Кадафи като беше направил най-големата мрежа от водопроводи от огромната подземна река и беше направил Либия от пустиня градина защо му разрушихте всичко? Включително завода за бетонни тръби. Понеже го правеше сам, без да зависи от МВФ и запада.Знае, знае тоя Чарлз за какво става въпрос, не е хич глупав. А тези дето се смеят нека да прочетат предсказанията на Ванга, че до 2030 година водата ще стане дефицит и по-скъпа от златото.

17

биров

преди 8 години

Принца не оеснява,той се изказва.Ако има нещо вярно в това,то значи има нещо което ние,не принцовете,не знаем за глобалното затопляне.А ГМО-то,най вероятно ще е един от вариантите ни за оцеляване.Колко хора са яли само истински домати,отгледани на чист въздух в последната година?

16

Анонимен

преди 8 години

Мислех, че Чарлз е само грозен, а той за сметка на това бил и ***.

15

Анонимен

преди 8 години

Е кой да ходи да им прави инсталации за обезсоляване на вода?Ние ли ?Принц Чарлз ли.Цялата работа с имигрантите е елементарна.Идват защото могат.Самите европейци си ги канят.Във всички арабски държави навсякъде има следната пропаганда "Идете в ЕС там всичко ви е безплатно и колкото повече деца правите толкова повече пари ще имате"Не е нужно да работите само да се забавлявате и да правите секс с жените си."Ето това накратко им се рекламира.Те са *** хора -секс,манджа мързел и мизерии.Тва им дай

14

Анонимен

преди 8 години

Велик ум ..... поклон :)

13

Суша

преди 8 години

На някои ПРИНЦОВЕ им е ИЗСЪХНАЛ МОЗЪКА от ЗАТОПЛЯНЕТО

12

(-_-)

преди 8 години

Видяхте ли бе! А, вие си мислите, че войната била причината и някакви конспирации ви гонят.. Добре, че е рептила да обясни реално какво става..

11

ss

преди 8 години

Принце идват към Англия да ви изпият водата, първо от шадраваните после от басейните и накрая ще ви изпият атлантическия океан...може и шотландското уиски

10

Анонимен

преди 8 години

тоя на снимката не е добре

9

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

Барак Обама си призна в национален ефир, че е МЮСЮЛМАНИН. Много ясно, че един правоверен мюсюлманин няма да тръгне да воюва срещу Ислямска Държава, това е все едно да кажеш, че папата е католик. Американски пилоти на мисия срещу ИД в Сирия разказват, че самолетите само излизали от базите кръжали над обектите на ИД И НЕ ХВЪРЛЯЛИ БОМБИТЕ, а ги връщали непокътнати в базата по заповед на командващ офицер. Чалмата в Белия Дом само се прави, че воюва срещу "ектремистите".

8

Уилям Уолъс

преди 8 години

Така казаха и преди 700 години ,че проблема на Шотландия са шотландците,.Кралски *** играещи си с народите.Ама аз им разказах играта.

7

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

По левите американски медии се върти лъжата, че Ислямска Държава ... била резултат от глобалното затопляне представете си. Сугурно Чарлз ги е гледал и се убедил в тяхната "инстинност". Освен това в сандинавските страни 99% от изнасилванията са дело на мюсюлмани от Близкия Изток. Причината за това предполагам, че студеното време принуждава тези бедни душици, свикнали на живот в пустинява да се сгреят в пазвата на някоя сгодна женица. Горките как да не ги ожалиш далеч от род родина...

6

ПАРКИНСОН

преди 8 години

ПОЛОЖЕНИЕТО СЕ Е ЗАСУШИЛО В ГЛАВАТА МУ! МОЗЪКА ИЗСЪХВА И КЕ ТРЕБЕ ДА СЕ ОТСТРАНИ СКОРО :D