26

До №29

преди 8 години

Ако разрушат тази "измислена " държава,нашите роми,къде ще отидат?В момента са там,добри помощи им дават и най-важното не крадат при нас.Спомнете си знаковият град Гент,който е приютил цели ромски махали от източна България.

25

Анонимен

преди 8 години

аа

24

Българин

преди 8 години

Направо да я разрушават тая измислена държава! Отдавна трябваше Холандия и Франция да си я разделят.

23

Майстора

преди 8 години

Както преди 70 години , така и сега явно трябва да разчитаме на руснаците да решат проблема с крайния ислямизъм. САЩ и Израел забъркват кашата и се измъкват , а демократичните и цивилизовани европейци треперят, както навремето от Хитлер, и чакат някой да ги освободи от ислямистите.

22

Анонимен

преди 8 години

Шерият в Брюксел !И ЕК ли е част от тях , че какви ценности ни пробутват , нещо не беше нормално ! Плевнелиев е от тези !Ще ги познаете по думите , които използват !

21

Анонимен

преди 8 години

След Париж - днес в Атина

20

Анонимен

преди 8 години

Ето защо от " брюксел" идват най- странните препоръки към насТо там имало вече " шерият"

19

Анонимен

преди 8 години

Еврочиновниците в Брюксел , унищожиха сигурността на Белгия !И не само на Белгия . България е последна бедна и разграбена . Докато другите източни държави все пак имат промишленост , Българските демократи й направиха хара кири . Борисов задълбочи кризата ,че няма излизане от пропастта . Единствената им грижа са избори и незаконен бизнес ! Кой се намеси го издухват далеч !Нещо по въпроса за границата - същото жалко оборудване и никой не го интересува !

18

Анонимен

преди 8 години

Терористите са лесно разпознаваеми.Основна черта ..........ГРОЗНИ!!Всеки грозник в пандиза!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Абе чудо голямо! Избили стотина сепаратисти в Париж, оревахте света! На другия край на Европа избиха десетки хиляди православни християни с благословията на Брюксел, и продължават терора! Каквото са посяли, това жънат свръхцивилизованите европейци...

16

Анонимен

преди 8 години

Брюхел. Съдба на столица ... и то каква. Лъжата винаги се разпознава, дори едва едва ....

15

Анонимен

преди 8 години

Миналата Коледа в Брюксел на главният площад Гранд Плас не сложиха голямата Коледна елха, за да не накърнят чувствата на мюсюлманите ... този град е напълно ислямизиран. Има само два квартала където живеят бели - Евер, където е щабът на НАТО и Шуман, където са евро институциите. Всички останали квартали са емигрантски гета и е силно препоръчително да не влизат бели, защото не се охраняват от полицията....

14

ee

преди 8 години

И ТИЯ ЩЕ НИ ПОУЧАВАТ И РАЗМАХВАТ ПРЪСТ, ЧЕ НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ НЯКАКВИ СИ БРЮКСЕЛСКИ ДИРЕКТИВИ. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ СА ПО-СКАПАНИ ДЪРЖАВИ И ОТ НАС. ВЪПРЕКИ 25 ГОДИШНАТА РАЗРУХА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ СЕ ОКАЗАХА ПО-СВЕСТНИ ДЪРЖАВИ ОТ ТИЯ СВЪРТАЛИЩА, НАРЕЧЕНИ ЗАПАДНА ЕВРОПА

13

qwerty

преди 8 години

А стига дъвкахте тоя Париж бе. Стана банално вече.

12

Евгений Дайнов демон

преди 8 години

Как бе ,това да маргинализраиш геройството и да издигнеш в култ загубеняците ,наркоманите,проституцията е висш хуманен акт на цивилизованост .Свободата да крадеш наред из ЕС е показател за величието на капитализма като система.

11

пълен майтап

преди 8 години

Хахаха, седалището на "обединена Европа" се намира в объркана държава, заплашена от разпад!Над тази пародия си заслужава да се замислим :)))

10

До 26

преди 8 години

И руснаците не могат да те спасят!

9

Анонимен

преди 8 години

Тия докато умуват руснаците вече влезнаха в Сирия със сухопътна армия.

8

Анонимен

преди 8 години

Кофти времена за Европа идват...жалкоДобро, че си купих имот в Уругвай! Там поне живеят християни, бели хора....

7

до 17

преди 8 години

Стига писал глупости. Кадър и незнае къде намиртсе България !