26

Анонимен

преди 8 години

Стандарта винаги е двоен и троен... Като Турция свали руския самолет, казаха просто, че са защитавали суверенитета и сигурността на държавата си (без дори да е ясно дали е така) а така също и, че винаги ще го правят ако има опасност за населението. Нима заловените 43-*** афганистанци не са опасност за нашата национална сигурност!? До кога ще се правим на мъртви души и ще търпим този геноцид и унижение?

25

Анонимен

преди 8 години

По- сурои закони трябва да има за каналджиите

24

Анонимен

преди 8 години

Спипали. Друг път Просто ги пускат свободноЖарко за хората, дето чакат с дни

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен28BALGARIA E DARGAVA S RED I ZAKONI I VSEKI TRIABVA DA GI SPAZVA.

22

Ясно ли ви е сега

преди 8 години

защо след 9-ти септември комунистите са нарочили ловните дружинки, обезсилили са ги и са ги разпилели. После отново са създадени такива, но под засиленото наблюдение на местните партийни дерибеи. Помня как от завист или поради други причини /подозрение, че човекът "няма добро отношение към властта"/ бяха отнемани пушките на някои ловци - напр. за по 1 и повече години и как тежко понасяха това наказаните ловци.Организираните въоръжени български мъже са ефективен и респектиращ фактор!

21

Анонимен

преди 8 години

Кмете кмете заведни ги при жена си!!!Злато ли Ви дават като ги прибирате бе.

20

АНОНИМНА

преди 8 години

От този улов по-голям едвали някога ще Ви се падне пак.А защо не стреляхте по този дивеч?!Със сигурност ако бяха те нямаше да Ви простят

19

Анонимен

преди 8 години

Ааамиии....в България няма мигранти.....и никога не е имало...според Боциии

18

gtf

преди 8 години

не разбрах, ние граница имаме ли или не - всеки влиза и излиза както му е кеф, гранична полиция настанява на пансион тези, които хване... е***ти държавата.Явно кпп-тата съществуват само да се отчитат след смяна ...

17

МРАВКА

преди 8 години

НЕ СЕ ЯДОСВАИТЕ БЪЛГАРИ .ИМА РЕШЕНИЕ С ЕМИГРАНТИТЕ.СЪЮЗЕТЕ СЕ КАТО ЕДИН И НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ НА РАЗНИ ПАРТИИ.ТЕ ПОКАЗАХА КАКВО МОГАТ.ИЗГОНЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ САМО ПО ДОЛНИ *** ВСИЧКИ КОИТО УПРАВЛЯВАХА ПОСЛЕДНИТЕ 25Г. НЕКА НАЦИОНАЛИСТИ УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО.

16

ловец

преди 8 години

Абе афгана не беше ли двукрак глиган?

15

г

преди 8 години

а какво ли щеше да бъде, ако границата ни не се охраняваше толкова добре,колкото ни уверяват!

14

ha ha

преди 8 години

Глигани, заргани Афгани, едните ги няма, другите заразени а третите "заредени" то се чудиш по кого да стреляш и какво да ядеш, нищо за нищо не става.

13

Анонимен

преди 8 години

Авджиите по миризмата ги надушили.

12

инспектор по труда

преди 8 години

Кофти работа с тоя остър бодлив тел.Граничните си наранили ръцете да повдигат долния ред ,за да минат афганистанците от ИД.Полицаите основателно стачкуват,дори и ръкавици не им осиряват.

11

Анонимен

преди 8 години

Младежи нали правиха демонстрация , искаха да контролират какво става на границите ?Плюс ловните дружинки ще свършат по добра работа ! Никой няма да премине , ще контролират при самата граница , а не да ги намират на 30 км навътре или чак в София ?

10

Анонимен

преди 8 години

Е сега къде Странджа и къде граница? После политици приказват че във България всичко на шест!

9

Сигурността ?

преди 8 години

Защо Министърката лъже, че са засилили сигурноста по границите ?Нищо не правят и всеки си влиза .И не вземат мерки и да ги връщат.Министерката е отчела през ЕС , че имаме достатъчно ПРЕВОДАЧИ в момента , ако се увеличат много мигрантите ще имат нужда от повече преводачи ?? Това ли е проблема !Не е ли проблем мигрантите-мюсолмани, без документи, за които нищо незнаеш и не може да се докаже ?

8

Мучачос

преди 8 години

Опаа,граничен и началника му са се облажили с по 50 000 евра.Какво му треби на човеко,фуражка и лъскава кола....

7

възмутен

преди 8 години

По добре оперативните направления от отделни участъци на Държавната граница да есе зачислят на отделни ловни стопанства и дружинки.Явно Гранична полицияне е в състояние и чака на гюме или по сигнал.