41

gori

преди 8 години

Защо не изследвате нивото на радиация - това ще покаже дали има измама. Нещо съмнителни ми изглеждат тези етикети. Нека се види от етикета с FAO 61 от къде идва рибата и тия испанци от къде влачат рибата. Едно официално запитване ще покаже дали не са продали малко спец. рибка на България.

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонименще пишат ,защото са хора от тази планета и се хранят от нея и имат право да отказват да ядат отровна храна. Дано на теб да се падне да се отровиш от точно тази риба, "умник велик" , комплекссар

39

опитно зайче

преди 8 години

Малки дози радиация действат положително та потентността

38

Аз съм си

преди 8 години

И все пак заслужават солена глоба, защото пише че е от бг черноморието, пък се оказва че е испанска. Недопустима е подобна заблуда на клиента.

37

Анонимен

преди 8 години

Кошмар! Всеки който що годе може да пише дава мнение. Бакарели, Вакарели, ботанически видове, семейства.....компоти, компютри....все тая. Важно е да се говори.

36

ga701

преди 8 години

До Анонимен 51Соросоиде, руските АЕЦ са най-безопасни в света. Нека го кажа по друг начин - няма по-безопасни реактори от ВВЕР!!!Явно разбираш от материята. Кажи каква е разликата между ВВЕР, РБМК, ABWR, BWR, CGR, AP-1000, EPR-1600, Atmea1, или кой реактори са с Mark II контейнмънт...Като не разбирате - не пишете!!!

35

Стършел

преди 8 години

....на тоя зарган скоро му изтича срока!.....сега управителката на фирмата г-жа Пепа Митрева само зарган да яде до края на живота си.....бах ти престъпниците са всичките.

34

Мартин

преди 8 години

Зарган в Тихи океан няма. Коментарите по-нататък са излишни.

33

До 48

преди 8 години

Замразеният зарган е суровина за производството на маринован!

32

Анонимен

преди 8 години

Дори и да допуснем че етикета е бил "сгрешен", проблема е в това, че на никоя от отговорните институции не й е направило впечатление. Т.е. ако рибата наистина беше замърсена и уловена във FAO 61, НИКОЙ нямаше да забележи. Което показва още едно нещо - всеки може да си пише каквото си иска на етикета, защото няма кой да го провери.

31

анонимен

преди 8 години

а никой ли не може да направи разлика между замразена и маринована риба .Вноса е на замразен зарган ,а продукта,който цял ден се коментира е маринована риба произведена във въпросното предприятие

30

Инженер

преди 8 години

Слаб опит за "замазване". Измамата остава!!! Според етикета на крайния продукт, рибата трябва да е ПРЯСНО МАРИНОВАНА, от брега на българското черноморие. Според преставената бележка (която кой знае дали е за тази риба) рибата е уловена и ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕНА, преди ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА в Испания. Продукът да се спре и унищожи + сурови глоби за мошениците търговци за да се научат да не ни лъжат!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Аз ли съм *** или нищо от етикета не е вярно - та той и метода на улов е различен

28

Анонимен

преди 8 години

Ама колко героични усилия полагат от днес.бг да свържат все пак и ей тъй някак си тоя нещастен зарган с Япония и най-вече със Фукушима. Речи му "журналист" и му гледай после сеира.

27

Гешо

преди 8 години

Блаженни са вярващите !!!

26

Анонимен

преди 8 години

С тоя зарган голям лов на шаран падна цял ден.

25

-

преди 8 години

до 27Аз пък търся сос ФакИшиба, който освен да свети в тъмното също така помага при сърбежи.

24

Анонимен

преди 8 години

да не излезе историята, като с 20 годишното замразено месо разрешено за внос и продажба от Миро мършата. От прясна и маринована да не стане 20 годишна отлежала маринована.

23

Тъп журналист

преди 8 години

Здравейте драги читатели ! Аз съм *** журналист, който си няма грам представа от география и обичам да публикувам жълти статии, защото шефа ми каза ако не пиша сензационни теми - ще ме уволни и ще си умра гладен. Следващия път ще напиша статия за риба от зона 51 доставена с инопланетен кораб от чужда галактика поне, по-забавно ще е. А сериозно - потресен съм от жълтизната на тази "медия" която смятах за сериозна до този момент.

22

Анонимен

преди 8 години

заргана го има и по другите вериги не само в метро.Даже и да приемем, че е техническа грешка за Фукушима то с заблудата, че е от черно море какво правим?