44

Анонимен

преди 8 години

успял да избяга към Германия.?При кого- при Меркер мемсахиб?

43

до GHERO

преди 8 години

Изказванията на GEORGE FRIEDMAN ( Stratfor = Strategical Forecasting) само подкрепят Вашата теза.

42

Българин от Германия

преди 8 години

До 53 Честито: Напълно сте прав !

41

дд

преди 8 години

айде говорете още че Новия Световен Ред е само конспирация ! Но виждаме, че работят по плана и вече е започнал ! Тежко ни и горко на смачканите промити мозъчета и душички !

40

Честито !

преди 8 години

Доскоро промиваха мозъците на западняците, че славяните са истинска напаст, а най-големият им враг е Русия. Оказа се, че през това време толерастuте са си отглеждали истинския враг и са подготвяли собственото си падение. На спечелилите - ЧЕСТИТО ! Каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи :)

39

Гръм в Рая

преди 8 години

Докато яростно ревяха срещу българите и румънците,докато размахваха демонът на полският водопроводчик,който щял да вземе хляба на западноевропееца ,докато дискриминираха българските и румънски рими гонейки ги,те отгледаха най-страшните терористи.В Англия,Франция,Белгия,Холандия живеят стотици фанатизирани ислямисти родени и отгледани в тези страни.хора мразещи цивилизацията и християните,хора с промити от престъпната си религия мозъци.Вече е късно.Единственият изход е да се отворят конлагерите

38

Анонимен

преди 8 години

До Ghero. Що не си сложиш истинската снимка да ти видим физиономията какво представлява?

37

Анонимен

преди 8 години

Мюсюлманите нека хубаво да се замислят. При още 1-2 такива акции като в Париж европейците ще пощуреят и ще изгонят всички привърженици на исляма от континента.

36

Анонимен

преди 8 години

ДО 36 И 37ТАМ СИ ИМАТ СВОИ "АРАБИ" (ОТ БИВШИ РЕПУБЛИКИ) ТАКА ЧЕ ЗА ЧИЙ МУ НА НЯКОЙ ТАЗИ НАША ЕВРОПА В ТЕЗИ ВРЕМЕНА?

35

Ala_Bala

преди 8 години

Европа се държи като н...но дете! Срамува се от себе си!

34

Щиглиц

преди 8 години

а някои има ли обяснение що се вдигат от Брюкесл да гърмят и стрелят в Париж на около 400км като могат същото да направят и в Брюксел?

33

Анонимен

преди 8 години

Доста хлъзгав се оказа Абдесалам бог да го прости ,вероятно отдавна е обит от службите и сега развяват снимката му като святбарски байряк.Господи какъв глупав цирк разиграват в Европа,честно мислих ,че са доста по умни и ще го правят по тарикатски,а то егати смехуреската със жертви и ранени ,кървави бани които не съществуват

32

Анонимен

преди 8 години

Транстихоокеанското партньорство е нещо повече от търговски договор. То е дългосрочна инвестиция в сигурността и стабилността на Европа.

31

Европеец

преди 8 години

Колкото по-далече от Русия - толкова по-близо до цивилизацията!

30

до 33

преди 8 години

Па скоро ще затегнем контрола и вие, руските трoлчета, ще гледате Европа през крив макарон. Мухахахаха

29

смях

преди 8 години

Сирени, обиски,ранени,но.....но Салах Абдеслам успя да се измъкне нали така брюкселски зели?!

28

кашличко

преди 8 години

Еврото продължава своя срив.Хора не се плашете ,не се вързвайте на този сюжет тип хишника,първо го гонеха в джунглата - Бин Ладен а сега го гонят в градовете на Европа-новата звезда терорист

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕдинствения шанс на Франция да се избави и от колониалното бреме, е да изтреби де що има африканец и арабин по цветови принцип....Никой няма да изтребва африканци и араби, ами по скоро на българите ще върнат визите и забраната да работят в ЕС както са тръгнали нещата. В очите на западноевропееца всеки африканец и арабин стои много по-високо от презрените българи.

26

Анонимен

преди 8 години

НЕ ! ТЕ НЯМА ДА НИ ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА! ЩЕ ПРАДЪЛЖИМ ДА ИМ СЕ УСМИХВАМЕ ДОКАТО СЕ КРИЕМ ПОД ЛЕГЛАТА!

25

Анонимен

преди 8 години

Много лесно може да се реши проблема, като се обяви исляма извън закона и се приложи опита на третия райх за справяне с нашествието на евреите...Исляма е бъдещата Европейска религия. След няколко десетилетия мюсюлманите ще бъдат мнозинство в Европа а Исляма водеща религия. Свиквай.