16

BB

преди 8 години

Аз работя в сайт за електронна търговия и това е начин търговецът да се оттърве от залежала стока,което не винаги е лошо и много често клиента получава наистина нещо супер изгодно.Освен това не виждам нищо лошо и в това някой да препродава таблети и телефони, които са безбожно скъпи на по-норални цени.Такива дребни тарикати също не печелят кой знае колко.Айде бе- изнесоха ни цялата държава-големия проблем в черния петък.

15

Пъзел

преди 8 години

Някакъв не сполучлив опит за реклама ли е това :)Ако се позагледате цените на емаг на черн петък са с по 20лв средно по високи от цените на същите стоки които се продават и по другите сайтове :)Честито на балъците !

14

gtf

преди 8 години

подкрепям, проверявайте цените и в другите магазини. Не рядко цената с отстъпката е аналогична на нормалната

13

optimist

преди 8 години

Вие сигурно се майтапите нещо? В България няма истински намаления от типа на "черен петък", в които стоките реално се продават със сериозни отстъпки. Тук разбира се нещата са побългарени и отстъпките са от порядъка на 3-5%

12

Странна статия

преди 8 години

Хаха, тази статия е някакъв бъзик.Да предположим, че някой е купил таблет, намален от 500 на 300лв и иска да го препродаде. Ще си търси 1-2 месеца някой балък, на който да го шитне. И колко пари ще му иска? Този таблет на практика си е втора употреба - хем няма да може да му предложи гаранция, хем за тези 2 месеца в магазина цената на този таблет ще е поне с 20-30лв надолу.

11

Иво

преди 8 години

В България може. В чужбина на всеки артикул има ограничение по 1 или 2 бройки за да се избегнат точно такива злоупотреби.

10

Балчо

преди 8 години

Само ще ви загатна, че магазините слагат надценки в пъти (минимум 3-4), не в проценти. Правете си сметката какви печалби се реализират и как ни баламосват с намаления дори от по 70%. Това във всяка сфера на търговията - от една продадена бройка си избиваш цял кашон, че и си на печалба.

9

Анонимен

преди 8 години

Черните петъци били лъжа дрън дрън, лично аз си купих преди 10тина месеца един 27 инчов монитор за 300 лева (150 евро), ползвах го до скоро и го продадох на печалба дори.

8

42

преди 8 години

ДО 6ТИ ЧАК СЕГА ЛИ ОТКРИВАШ, ЧЕ КАПИТАЛИЗМЪТ СЕ КРЕПИ ВЪРХУ ЛЪЖАТА И ПРИНЦИПА ЗА МАКСИМАЛНАТА ПЕЧАЛБА ОСНОВАНА НА НЕЯ? ТОВА И ДЕТЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО КАЖЕ.

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГаранцията няма нищо общо с купувача. Няма такова понятие "гаранция на чуждо име". Гаранцията върви заедно със стоката и с касовата бележка или фактурата. Гаранцията важи, ако ще стоката да е сменила 10 пъти собственика си.

6

Анонимен

преди 8 години

Реалните цени на стоките са много по ниски . И да ги намалят с малко , печелят магазините , не купувача .В Америка черните не спят да ходят да си купуват по един чувал дрехи

5

Анонимен

преди 8 години

Какво значи тарикати бе? Еми че и магазините и веригите правят същото, купуват евтино от производителите и препродават по-съпо. По вашата логика всеки един магазин са тарикати.

4

Анонимен

преди 8 години

Тарикатите- така, а балъците у нас пазаруват, като невидели, мислейки, че черният петък им предлага реални намаления.

3

42

преди 8 години

ГЛУПОСТИ! ТЕЗИ ЧЕРНИ ПЕТЪЦИ СА ПЪЛНА ЛЪЖА НА ТЪРГОВЦИТЕ.

2

Фен

преди 8 години

Поредният начин да ме накарат да ида да си купя хляб от баба Пенка в малкото магазинче до нас. Бабо Пенке стига си давала пари на сайтове да ми пропагандират да си копувам от теб.

1

Анонимен

преди 8 години

Дрън, дрън, но лоша реклама няма.