30

gogo

преди 8 години

Правилното заглавие-България се отърва от 301 ***.

29

Анонимен

преди 8 години

Добре са направили , ако можех и аз бих ги последвал. Тук работиш цял живот за някакви смешни 300-400лв а там ги вземаш за ден и живееш като бял човек. А тук си куче тънещо в безпаричие и мизерия.

28

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия глупости за род и родина каква родина е това място където те правят на май.муна и всеки гледа да те прекара работиш залудо за 500 лв. 250 евро а там 500 евро без да работиш !

27

Федор

преди 8 години

И още нещо, замислете се!Смисълът на т.нар. "патриотизъм", помпан умело сред народните маси от владетелите преди и политиците сега, е да се осигури евтино пушечно месо при военни конфликти. А защо се правят военни конфликти (да, именно "правят" е думата, защото войната не възниква сама)? За да се защитават интересите, т.е. властта и богатството, на същите тези политици, които ще изпратя вас и децата ви на смърт, щом това им утърва. Така си вървят нещата откакто свят светува...

26

Федор

преди 8 години

до 36:Хайде по-кротичко с определенията, ако обичаш! Не си ти човекът, който ще каже кой е предател, кой е *** и кой е мързелив. Миграционните процеси сред човечеството не са от вчера.Истината е една: Всеки човек има право да търси за себе си и семейството си по-добро място под слънцето и носи отговорност преди всичко пред своите деца. Всичко останало са глупости и празни приказки.

25

До 36

преди 8 години

Именно, струва си. Докато *** и *** в България са толерирани, умните и работливите ще бягат и няма да се връщат. След 10 години ще те гледаме как се опитваш да накараш онези, тъмно ***, да бачкат. Айде успех.

24

FILK

преди 8 години

Стига неграмотност! Научете се какво е това цифра! Не може да пишете "цифрата е двойно по-голяма"!!! За да схванете по-лесно ви казвам, че цифра=буква, а число=дума, за да направите аналогия.

23

Федор

преди 8 години

Странно ми е как могат да се пишат глупости, относно факти, които с няколко клика на мишката могат да се проверят.Според официалната БНБ статистика, която НЕ ОТЧИТА парите "на ръка" и банковите преводи под 2500 евро, изпратените до България пари от емигранти са около 2 млрд. лв. годишно. ДЕЙСТВИТЕЛНАТА СУМА се оценява между 2 и 3 млрд. евро годишно.Нима не знаете, че из цялата страна е пълно със села, в които има само възрастни хора и деца. Мъжете масово са на гурбет. Къде живеете вие?!

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30 Приятел, радвам се за теб. Честно поне си запазил българският правопис или както го наричам можеш да рисуваш животни по хубавата си западна къща и да се кряскаш като орангутан. Това, че си научил татарски и си го запазил ме накара да съм приятно изненадан. Всъщност на кой му пука. Аз съм тук за да изкарвам комплекси и да карам чичковци да получават инфаркт на миокарда. Поне съм честен :) Лек ден. Левси шампион примерно.

21

Анонимен

преди 8 години

Не са ги захвърлили, само са им сложили печат невалидни ! Или са им ги прибрали, което е все едно !

20

Анонимен

преди 8 години

28. ФенТолкова отдавна не живея в България , че не зная кои са тези за които говориш , хайде живей си там, това всеки ти го казва !

19

Анонимен

преди 8 години

20.Защо избягал от България .Нали свободно се пътува ! И ано си упорит да работиш в друга държава и да не ходиш напред назад , ще имаш хубава пенсия . В България се подиграват и с пенсиите ..

18

Фен

преди 8 години

До АнонименПриятно изненадан съм. :D Мога да кажа, че доста хора са разбрали, каква е причината да напуснат страната и намирам това за уникално явление. Разбира се, когато се говори за напусналите само добро или нищо. Също така смятам, че си *** на Доган и че си виновен за 9/11, Путин е единствен бог и делото на Химлер ще бъде продължено. ЦСКА напред и Ататурк ще направят шествие на станция Ватерлоо. Поздраааааффф ФЕН

17

tih velikan 681

преди 8 години

O,gorkite te))) Chuvstvat se,che jiveyat,a ne ocelyavat.No mediite prddstavyat jivota v chujbina kolko e losho tam,a paritekoito vlizat v BG sa milioni.

16

Анонимен

преди 8 години

20.Има точни данни колко милиона влизат годишно в България от българи !На тази сума правителството много е доволно . Сумата е по-голяма от Американската сума отпусната като заем за развитие на малък бизнес в България . Което е жалко !

15

Факт

преди 8 години

Една от причините в България да сме много зле, са бягащите от България български граждани. Това е известен факт. Разбира се разбираемо е защо бягат - все пак тук се успява трудно, докато там, където бягат нещата вече са добре уредени, стандарта на живот е висок и е много по-лесно.

14

До 17

преди 8 години

Не се изсилвай. не са толкова много хората, които пращат пари в България, работейки в чужбина. И около мен е пълно с избягали от България, но никой не праща пари на близките си в България. По-скоро става обратното - детето в чужбина иска да си купи апартамент и хайде родителите му пак да му помогнат и му пращат пари от България. Само това съм виждал, а познавам много семейства с роднини избягали от България. И аз самият имам някой си извън България, но като отида да се видим, аз плащам.

13

Анонимен

преди 8 години

Какво е това тескере ?- вие турски сайт ли сте ? Няколко пъти го повтаряте !То вярно да се откажеш ..

12

Анонимен

преди 8 години

До без двойно гражданст Ти правиш ли сметка колко пари годишно влизат в България от работещите и живеещи българи в чужбина ? Ти правиш ли сметка колко пари изнасят от България политиците които ви крадят. Ако не са българите от чужбина в българите в България ще живеят още по трудно. Всяко трето семейство има някой зад граница който изпраща пари, Мисли преди да пишеш защото заради такива като теб страната е пред гибел.

11

Анонимен

преди 8 години

12.Е как ще ползвам безплатно лечение в България , като не плащам медицинска застраховка , та чак и децата ни.В България си плащаме 100 %.И никой с друго европейско гражданство няма да дойде да се лекува в България ( след като там му е безплатно )