17

Анонимен

преди 8 години

Интересни неща станаха в Европа ,.първо "големите " ,и най вече Германия ,пое отговорност за всички ,че са добре дошли в Европа,сега ,какво стана. ,някои градове изглеждат по улиците ,като че ли има война....срамни постъпки ....,дано хората се опомнят и поискат отговорност ,на тези ,които искат да променят живота ни ,и да погубят свободата ни......

16

Хайме

преди 8 години

Меркел и останалите често са заснемани нарочно показващи сатанинския знак за принадлежност към слугите на дявола - дяволски рога, с изпънати показалец и кутре. Това е масонски интернационален знак за принадлежност към сатанинската клика. Така комуникират съобщения, чрез знаци в медиите които могат да се видят от всеки но да се разберат само от "когото трябва". Докато тази скрита реалност на принадлежността на им към сатанинското сборище не се изобличи само се одрасква повърхността на проблема.

15

Хайме

преди 8 години

Хората трябва да разберат смисъла и тайните причини поради което се правят тези неща, не да се драска повърхността. Хора като Меркел, Саркози и др. са само изпълнители на планове, те са слуги на дявола чрез участието им в тайни окултни общества които са във връзка с дявола и нечисти духове. Хората не трябва да бъдат слепи за това, защото Меркел и останалите не са се събудили един ден и са си казали хайде да наводним Европа с диваци, не - те изпълняват повелите на злото.

14

Хайме

преди 8 години

Меркел и кликата като нея които са участници в тайни окултни общества и слуги на дявола карат народите на Европа да приемат "бежанци" - но това не са бежанци, това са масивни емиграционни потоци с библейски пропорции подобни на великото преселение на народите и целта им е хората в Европа да се смесят с тях, да загубят чистотата на потеклото си и да се монгрелизират, да създадат *** - полу-африканци, полу-близко источен тип, полу-европейци. Това е смисъла зад всичко това.

13

Анонимен

преди 8 години

Терористите вместо да бъдат изправени до стената и екзекутирани, дават интервюта по телевизията! Така е в ГЕЙ-ИМПЕРИЯТА! Срам и позор за нас, че сме част от тази престъпна КЛОАКА, наречена СЪЮЗ!

12

Хайме

преди 8 години

Сами са си виновни задето допускат мантрата за "толерантността" на слугите на дявола да им влияе. Те са накарани да си мислят следното - "толкова е хубаво да сме толерантни, към различния, да живеем всички заедно, да сме добрички и отстъпчиви към всеки, да забравим произхода, традициите си, културата си и да живеем в "прекрасния нов свят"". Време е им се удари силен шамар и да ги събудят от тази хипноза в която са вкарани за да ги ограбят и убият.

11

Анонимен

преди 8 години

Браво! Близкият Изток е в сърцето на Европа. Хората не четат история. Този път никой не спира тълпите, а ги канят специално. Нямам нищо против мюсюлманите като цяло, но една част от тях все още приемат военната идеология на своя пророк буквално. И не са виновни те, а тези, които щедро продължават да раздават парчета от зелника, да ги извиняват, и да излъчват пропаганда за майките и деца бягащи от война.

10

Тъпчо

преди 8 години

Който прави демонстрации вероятно е терорист и той. След като репетицията приключи доволно виждате колко кухи *** са си турили френския флаг у Фацето! И накрая като добър евреин си оползотворявате ситуацията, бомбейки невинни жени и деца в средна Азия с цел източване на природни ресурси. А оФцете ги оставяте в постоянно военно положение, за да са ви роби без права, а само със задължения!

9

Тъпчо

преди 8 години

Бих казал, последни репетиции преди въвеждането на т.нар. Нов Световен Ред. Първо операции под чужд флаг, второ въвеждане на извънредно положение при гейцузите, после експериментално отнемате правата и свободите на всички оФце под предтекст за терористична заплаха, ослушвате се за недоволни и ако няма, вашите слагачи от останалите правителства въвеждат военно положение в целия ЕС. Ако все пак има недоволни черни овце ги прибирате в дрънголника, защото са нарушили забраните за демонстрации.

8

Анонимен

преди 8 години

До От 1 до 4Комплексарска ми ти работа...

7

Анонимен

преди 8 години

Теглете си парите от банките,готвят голяма поразия.Хора ако имате пари теглете ги от банките защото банките ще затворят под предлог за атентат

6

От 1 до 4

преди 8 години

Не злобейте, дребни душици... жалки сте.

5

Анонимен

преди 8 години

А ЕК ще я затваряте ли или ще мине в нелегалност?

4

Анонимен

преди 8 години

В Брюксел са и водачите на ЕС и НАТО ?Техните сгради военните в Брюксел ги охраняват и в понеделник няма да ходят на работа !Тези , които независимо какво става , говорят за толерантност и че радикализма не е заплаха , ще ги охраняват ???Но всички белгийски жители не са защитени ! Затова тези отново ще заговорят за толерантност ..

3

Анонимен

преди 8 години

Само метрото и училищата? Няма ли да затвори и гейският съюз???

2

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха! Да не си затворите сега и границите за емигрантите?!? Бъдете толерантни, моля ви се!!!

1

Анонимен

преди 8 години

*** що не пият шампанско и не се купонясват, нали са шарлита?