103

Анонимен

преди 8 години

Tova sa pulni gluposti, pak da se izkarat turcite spasiteli! Ne im vyarvaite!

102

Анонимен

преди 8 години

Гърция не иска терористи,така и трябва.Сигурно хелзинския (антиевропейски) комитет пуска сълза.

101

Анонимен

преди 8 години

Ценностите на Европа не издържаха на всичко това. Всичко е било само на хартия. 50 години , само са лъгали хората с тях.

100

Ayaz

преди 8 години

Bulgarskite morqci kut bqha v Gruckite zatvori togava zashto nqmashe haresvaniq?

99

до 126

преди 8 години

Тези деца, които съжаляваш, утре ще се гаврят с твоите деца. А родителите ще трябва да обгрижваш и храниш и настаняваш в къщата си!

98

Анонимен

преди 8 години

Първо, видеото нищо не показва. На този прът му се вика канджа и служи за придърпване на лодки. Второ, не се вижда никакво "спукване" от страна на граничаря. Трето, когато той подава канджата, ония почват да я дърпат с ръце. А може би е имал намерение просто да хване лодката? И се е отказал, след като ония са почнали да му я бутат? Няма да разберем. Обаче *** естествено ще използват случая против гърците.

97

Ангел

преди 8 години

Точно по този начин трябва да се действа със всички Ислямисти.Без значение възраст и пол.Браво на Гръцките власти.Техния пример трябва да бъде поет лавинообразно от целия свят.Вече е ясно на всички,ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕ!!!

96

Анонимен

преди 8 години

Ужас, там има и деца бе! Войната е човешка трагедия, как не ви е срам, комфортно сте потънали в собствените си л*айна и злобеете на фона на умиращи деца и невинни жертви. Явно и вашият живот струва толкова, защото уважението към другите идва със самоуважение.

95

европеец

преди 8 години

Гръцкия митничар за номинация - ЗАЩИТНИК НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ!!!

94

ВВВВ

преди 8 години

Кой им е дал спасителни жилетки, откъде имат лодка? Защо не написахте ГАВРА В ЗАГЛАВИЯТА за убитите ФРАНЦУЗИ? Да излезеш на обяд и да те гръмне някаква депресирана и фанатизирана *** какво е?

93

Димитър

преди 8 години

Чак пък гавра... на автора на статията тези 60 човека да му дойдат на гости и за съседи

92

Анонимен

преди 8 години

на готов *** всеки може да седне. позволиха сащ да им оакат държавата, и сега не искат да си стоят в азия, а идват в Европа и смятат че помощ им се полага. В същото време искат да си строят джамии, не спазват законите на държавите, влизат нелегално - всяко търпение си има граници.

91

Анонимен

преди 8 години

Турците да ги разквартироват на хотелите си в Анталия.

90

Аз Малдив

преди 8 години

Я, гърците имали брегова охрана - сега чувам за това :))))А че пукали лодки... - те като танцуват, чупят и чинии. Всичко е гръцко ноу-хау.

89

Хм

преди 8 години

Добре де, кой има интерес от това.?

88

Анонимен

преди 8 години

Помогни си сам, за да ти помогне и господ.

87

Анонимен

преди 8 години

Гърчолята взеха да ме кефят.Всички знаят за отколешната им омраза към всичко турско.Всеки помага,както може за да не се ислямизира Европа - един пробива лодки,друг хаква сайтове,само Меркел седи на високото,като Юда Искариотски и е крайно време,някой да я смъкне.

86

Анонимен

преди 8 години

Хайде бре,а кой спука лодката на момченцето дето се удави заедно с майка си и стана символ за бежамците като начало за надпреварването в бягането от КПП-та до КПП-та с промеждутъчни позвънявания за пари в кеш само в столиците по маршрутите и на определени места и банкомати,нещо оше се мълчи по въпроса,а го заровиха и минаха вече повече от 40 дни дет се считат като срок за живот след смърта,що не им казаха на бежанците,че в Европа в всяко село има освен поле за копане и банкомат,бюро,кат Коиловци

85

vovo

преди 8 години

По добрият вариант е да ги зачешят с картечниците,

84

Анонимен

преди 8 години

Гърците пазят Европа още от времето когато на Албиона са комуникирали с мучене и жестове!Тогава в Елада е било Демокрация и днес уж има Демокрация ама Толерантна.