11

Анонимен

преди 8 години

Самолетоносача , едва сега ли е в източно Средиземно мире !Ония джихадисти стигнаха пеша по бързо до Париж. Големо канене . И Америка и тя си блее , уж удариха един град на границата със Сирия и сега говорят та говорят как ще унищожат И.Д , ама ще вземат ли бежанци , ама няма да вземат , защото никаква справка не могат да вземат за тях нито от Ирак нито от Сирия . А като гледат повече млади мъже , много им се вижда съмнително !

10

Анонимен

преди 8 години

Погрешното място се бомбардира! Докато я има саудитска арабия ще има и терористи, за всеки един убит ще бъдат "обучени" нови двама, а запада играе с тях двойна игра заради петрола!

9

1

преди 8 години

Kill em All

8

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Руските балистични ракети ...може и да са "крилати"----АМА СА СИ "ГОЛА ВОДА"!СТАРО И ДЕМОДИРАНО ОРЪЖИЕ!За употреба ---САМО ЗА "Балшой театър"....и за семкаджийте от сайта!

7

Анонимен

преди 8 години

Русoфилиcтиците, не спите ли, бе? Много помия сте избълвали пак.

6

От Обама днес

преди 8 години

Обама туко що съобщи че е говорил с Путин , за съвместни операции. И каза ако ние показваме страх, това само активиза И.Д . Обама е обвинен че не е вземал мерки против разрастване на И.Д , докато не се стигна до Париж.

5

мм

преди 8 години

Мен ми става малко смешно в последно време ,тия ИД не са нищо по различно от бойците на Ал Кайда ,ниско образовани *** на които са дали по едно АК ,в най добрия случай РПГ и са ги пуснали да воюват ,а срещу тях великите сили си правят реални бойни учения ,с най различни класове самолети,хеликоптери ,та чак от 1500 км разстояние ги стреляха.Великите пак са решили да си играят на война ,че тия военни бюджети как ще се гласуват иначе

4

и153

преди 8 години

До 42Остави го . Дрогиран или пиян .Франсетата много пътуваха в това Средиземно море . Това търговски кораб го взима по-бързо.Да си направим изводите .

3

42

преди 8 години

ДО 1ТИ НЕ СИ С ВСИЧКИЯ СИ.

2

<><>

преди 8 години

Избийте ги като кучета ! Без милост , без жалост , без скруполи ........както те нас ! Това не е ислям , а сатанизъм !

1

Момо

преди 8 години

Супер, но въпреки че Путин зарича на своите са се свържат с французите и да ги приемат за съюзници, днес стана ясно, че франсетата ще се координарат със САЩ за ударите.Продължават да си знаят тяхната и това е.