120

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

НАЩА ИНФОРМАЦИЯ ПРОТИВОРЕЧИ НА САМ СЕБЕ СИ

119

Анонимен

преди 8 години

Истинската ос на злото - САЩ - КСА - Израел

118

Анонимен

преди 8 години

Дали има човек на този свят освен алкохолизирани руснаци да вярват и дума на този убиец на деца с отровни газове ?

117

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен165 няколко ирански генерала в сирия вече са на ония свят при садамчо и доста от иранската гвардия дадоха фира и ако не греша едно село с бараки превзеха за малко и пак го изгубиха от опозицията на Асад, иначе те ИД с пръст не я пипат руснаците

116

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен171 с брат си путкiн да си правят компания, садам и кадафи ги чакат със стотина девственици

115

Анонимен

преди 8 години

До каймакАМ172ри коментар ти чуваш ли се какво говориш? Израел многократно се е спрявял с тези арабски държави по отделно дори и с всичките взети заедно и то за няколко дена, объркал си се за Израел

114

Анонимен

преди 8 години

А сирийския народ давещ се в морето вини Асад че заради едната пуста военна база на руснаците и руския интерес Асад баща, син и правунк да са вечно на власт Сирия ще е вечно разрушена страна и полигон за изпитания на бомбардировачи, 90% процента от руските бомбардировки са срещу опозицията на Асад където въобще няма ИД и само 10% са срещу ИД

113

каймакАМ

преди 8 години

В момента в Близкия изток е имало около 5 - 6 милиона млади , боеспособни , но безработни хора. Който им плаща по добре , за него работят. Днес за ИД , другия месец за Асад ...... така е там. До вчера воюващи групировки , изведнъж се обединяват. По някога дори и медиите се объркват кой кой е , и съответно дават грешна информация.

112

каймакАМ

преди 8 години

Като Велика сила , Русия , рано или късно трябваше да се намесят , но фаталната грешка на руснаците е ,че защитават неправилния човек. Те си знаят. Днес Путин успокоява топката на евентуалния терор , със строеж на джамии , но докога ще минава този номер не се знае. Американците вече 25 години не могат да се измъкнат от това блато.

111

каймакАМ

преди 8 години

Истината е следната------------''---------Истината ли ! Ах тази истина , дето всеки претендира ,че я знае. Ти колко пъти си ходил в Сирия , например ? В Египет и Сирия , арабски пролети нямаше , ако си забелязал. В Сирия не направиха заради хатъра на Русия , а в Египет , щото Израел , и те щяха да го отнесат. Египтяните са най многолюдната арабска държава . Ако и там имаше пролет , Израел щеше вече да е история. Истини много , но дано да не се случат ,че тогава ще ги търсим тия дни.

110

Анонимен

преди 8 години

каймакАМ, Чесно да ти кажа боли ме щепсела какво говорят разни джангали, избагали от Сирия! Истината е следната- допреди да дойде прословутата т.нар. Арабска Пролет, и световните полицаи да не решат да раздават правосъдие и в Сирия, същата беше мирна държава със доста добре функционираща икономика! Нямаше ислямска държава и тем подобни образувания! Пък недоволни и угнетени има навсякъде!

109

каймакАМ

преди 8 години

:). Тя таз дума " терорист " , в последно време , много е на мода. И в статията е напомнено . Асад е на рекъл терористи , всички които са против него.

108

каймакАМ

преди 8 години

Това това от някоя западна стъкмистическа агенция ли го взе?-------Ааа не драги , тук не позна ! Живея не далече от бежански лагер и често го посещавам , за да доставяме помощи от доброволци. Да беше слушал от самите бежанци , какви неща говорят , щи настръхне косъма. Както и да е , а за медиите не ме интересува.

107

каймакАМ

преди 8 години

Абе говорил съм с кюрди, чакай да обичат Турция.--------------------До анонимен 139. С кого си говорил не знам , но кюрдите живеят из цяла Турция и са доволни от живота си. Една малка част от тях се подават на плитките обещания на някои западни среди. Но и това отминава. Покойния Тургут Йозал е кюрдин по произход , и беше достоен президент на Турция. Ненавиждаше ПКК , повече от всички.

106

Анонимен

преди 8 години

каймакАМ, Я кажи за чии чужди интереси подлага страната си на риск Асад? Нали беше кръвожаден диктатор, избивал деца с химическо оръжие, сега какво излезе- станал неудобен заради чужди интереси! Това американофилистиците вече почнахте да се оплитате в лъжите си! Също как изчисли, че Асад не зачита волята на 75% от населението си? Това това от някоя западна стъкмистическа агенция ли го взе?

105

каймакАМ

преди 8 години

Във фразеологията на сирийския режим думата терористи се използва за всички противници на режима - ------------------!--------Когато змията умира , хапе най много. Вече почти целия свят е единодушен , кой е най големия причинител на бежанци и тяхната трагедия , но господина на снимката е твърд в идеите си. Колко го убеждаваше и молеше Ердоган , преди 5 години , да не подлага страната си на риск , за чужди интереси ! Асад обаче избра пътя на идеологията , не зачитайки волята на 75 % от народа

104

Анонимен

преди 8 години

ASSAD E LEGITIMNIQT PREZIDENT NA SIRIA I PROSTO TRQBVA DA SEDNE NA TRONA SI ! EC I AMERIKA DA SPRAT DA NALAGAT TEROR I AGRESIQ I DA OPREDELQT KOI DA BADE PREZIDENT ? SHTO ZA NAGLOST ?

103

Tr

преди 8 години

До нагъл диктатор"Турция гледа 2 милиона сирийци и е похарчила милиарди за това ей така просто от човечност." 2,5 милиона са. 500 години гледахме и пазихме българите и какво...

102

нагъл диктатор

преди 8 години

Ето това е явно доказателство че аСАД е нагъл, безочлив, кръвожаден диктатор който няма място не само в Сирия но и изобщо в света. Той изби според последни данни 380 хиляди от сирийския народ , Турция гледа 2 милиона сирийци и е похарчила милиарди за това ей така просто от човечност. А той асадчо наглеца Турция обвинява....

101

Анонимен

преди 8 години

асад е господин никой