11

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера кви са тия глупости, сметки и простотии, ислямска държава печелят почти 2 милиона дневно от превзети находища, като турция е основен купувач, 15 000 евро ХАХ, *** жълтури!

10

SD

преди 8 години

Бяха 7 хиляди , сега 15 хилки ! На търг ли съм ?Търг за човешки животи !

9

Анонимен

преди 8 години

Не ви е верен превода. Франция си е купила терористи и камикадзета на изгодна цена. Това е. Днес и Меркел е изпратила самолет до ИД с пачки и оръжие, Калашници и 3 бомби. Даваш пари и си правиш представление. Белгия само се ослушва. Пусто алчни ЕК мародери!

8

Желязко

преди 8 години

сачми и пирони за няколко стотин евра? да не са златни?

7

Калина до Вагнер

преди 8 години

:) ценоразписът на ЦРУ

6

Анонимен

преди 8 години

.."...СА СТРУВАЛИ НА ИД...""- НА НЯКОЙ КОЙТО ГИ ПОРЪЧАЛ СА СТРУВАЛИ ТОЛКОВА А МОЖЕ БИ И ПОВЕЧЕ...

5

пак ли

преди 8 години

Джурналята пишещи в този сайт май не си приказват това е поредната статия за това кой колко е платил хич да не е почвате да ставате скучни.

4

Борец

преди 8 години

Не ме интересува сумата, а защо сащ иран и турция изкупуват нефта им и така ги финансират. Това са главните виновници

3

Анонимен

преди 8 години

Цените взели да изчисляват.Сами по себе си парите са нищо, с 15 000 евро ако замеря парижани нищо няма да им стане, говорим за извършители в случая. Лесно ли е да се намерят 10 човека готови да избиват невинни хора, и какво правят такива хора в Европа, кой ги пуска, кой ги храни с *** социални програми. Ей това е въпросът!

2

какъв контраст!

преди 8 години

А през това време тука строим магистрали, фабрики и заводи, детски градини, завода за смет какво бижу е, колко фондове усвоихме, програми, хората усещат сигурност, сега преговаряме с Китай, на най-високо ниво, всички ни уважават, западните служби казват браво, говорят с над като равни, започваме влаковете, ще мислим за Хемус да довършим, пенсиите се вдигат догодина, реформите почваме, другия месе

1

Анонимен

преди 8 години

Той алах акоБар им е платил.