22

Анонимен

преди 8 години

До 5Трябва само 1 /една/ мощна ядрена бомба над.... и няма проблем

21

Анонимен

преди 8 години

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА... ВЧЕРА ЕДИН ФРАНЦУЗИН КАЗА СЛЕДНОТО "НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ОЛАНД В СЪЮЗА НА ФРАНЦИЯ С РУСИЯ И В БОРБАТА СРЕЩУ ИД И ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ ПЕРСПЕКТИВИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО .ПОВЯРВАЙТЕ ТОЗИ СЪЮЗ С РУСИЯ Е ДОСТА ПО-ПОЛЗОТВОРЕН ЗА ФРАНЦИЯ ОТКОЛКОТО РЕЧИ НА ЕДИН АМЕРИКАНСКИ СТУДЕНТ-ФИЛОСОФ..."

20

5

преди 8 години

Трябват само 5 (пет) бомби:Една над Сауд АрабияЕдна над БахрейнЕдна над КатарЕдна над Мека и Една над Миедина.И цялата тази изродска истерия ще свърши веднъж и за винаги.Толкова е просто, че и лесно и икономично

19

Диагнозата

преди 8 години

Не само Франция не е в час с времето. В по-малка или по-голяма степен това важи и за останалите известни от близкото минало "велики" сили - САЩ, Русия, Великобритания и сие. Диагноза - неспособност за преценка на реалността и за адаптиране към нея ! Неразбиране на обективните процеси, достигащо ПОЛИТИЧЕСКА ИНФАНТИЛНОСТ ! На ускорително и всестранно (демографски, икономически, социално, идейно) променящия се пред очите ни свят някогашните величия реагират първосигнално егоцентрично, тромаво, неадекватно до степен на плиткоумие - на база на мухлясалите им ексимперски представи и рефлекси ! Заста

18

Военните учили ли са

преди 8 години

До ПП АТАКЛАРЪСъгласен. И от тук си мисля. Защо войната с терористите мюсюлмани е приета на територията на европейските страни, които продължават да приемат потенциални и реални терористи. Не са ли учили военните военна история, стратегия и тактика за това как се води победоносна война? Ако искаш да разбиеш противника, не му позволяваш да си строи джамии, не го стреляш в краката, а го стреляш в сърцето.Сърцето е Мека.Ако искат победа, трябва да ударят исляма в Мека и това ще е краят му.

17

Къде

преди 8 години

До Анонимен 5Хубаво, ама Бойко не знае кое е напред и кое назад и се върти като ветропоказател! Естествено, с по-силен нюх към посоката на парите, а не към интересите на народа.

16

Умен

преди 8 години

Че той бананоядът си е глупав. Надали прави разлика между Австрия и Австралия. Можеш да си го будалкаш и връткаш на пръста не с доклади, а с книжки за оцветяване за шестгодишни деца.

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Това с девиците не ти ли подсказва че арабелите имат тежък дефицит на сексуален живот?

14

:)

преди 8 години

Статия е пълна с глупости. САЩ организират чрез НСА и ЦРУ въоръжени групировки както в Африка, така вече и в Азия. Основната цел е овладяване на ресурсите на дадена страна, а като допълнителни цели - продажба на големи количества оръжия, военна техника, разбиване на местната икономика и т.н.Именно за това докато само САЩ нанасяше ударите по ИД, нищо не се случи. Когато започна и Русия, САЩ започна да нанася разрушения там, където най-вероятно сирийската армия ще си върне контрола.

13

Анонимен

преди 8 години

САЩ са основният виновник за просперитеат на тероризма в света.След безмислените войни в Ирак и Афганистан последвани от безмислените и вредни преврати всеверна Африка нищо друго не остава освен да приемем че терора ще е час от живота за много години напред.Това е новото НОРМАЛНО и трябва да се подготвим за него.

12

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Моамед Аллахов е най кръвожадният бог създаван някога в историята на човечеството! Подчертавам създаван! Нал съ сещате. Боговете не съществуват. Те са плод на болното въображение на някои люде. А по болни са тия дет им се връзват.

11

Четох

преди 8 години

Само в корана пише "убий неверника". Друга религия с такъв текст няма. Сами си правете извода.

10

МАЧКАЙ ПУТИН

преди 8 години

всички ГАДОВЕ. Много американски твари са плъзнали по света. Даже и в БЪЛГАРИЯ е пълно с тях. Трябва пак НАРОДЕН СЪД и БЕЛЕНЕ за гадинките на СОРОС и Държавния департамент.ТУРСКИ ПОТОК вместо ЮЖЕН е последната капка ЛИЦЕМЕРИЕ на Запада и пример за КОЛОНИЯТА РБ

9

ба

преди 8 години

Едно време пак САЩ нахъсаха ИРАН и ИРАК да влязат във война. Всичко иде от САЩ и приятелчетата им от Саудитска Арабия.

8

Анонимен

преди 8 години

Араб мноогу силну!Има камила,ножка и шмайзер.Араб самальоти събаря с презерватив.Цел клип пуснал Араб да съ шашкът сички.

7

до РБ 6

преди 8 години

Прав си в империята на злото ФАЩ може да вирее само зло и друго нищо.

6

РБ

преди 8 години

ИД са *** комунистоподобни терористи и използват исляма за прикритие.Нищо общо не могат да имат със САЩ,където комунизма не вирее.

5

Анонимен

преди 8 години

Бойко смело напред народа е с теб.

4

Анонимен

преди 8 години

В сравнение със Садам по-лоши ли са или не? Аз мисля, че поне в началото изкарвахте повече пари като резултат от техните действия, но сега вече нещата излязоха от контрол. Още 2-3 атентата в Европа и туризма ще бъде съсипан, а от там и много други дейности. Ако мислите, че съсипването на Европа ще увеличи печалбите ви, нещо сте се объркали. Избирате си разни пионки за президенти, за да не си мислят хората, че са диктатори и резултата е налице. Глобална бездарно-философска комерсиална простотия.

3

Анонимен

преди 8 години

Всички араби са еднакви. Няма ислямисти , опозиции и армии. В крайна сметка ще разберете че съм прав. Всеки мюсюлманин който днес не е терорист, утре може да стане. Терора ражда само терор и нищо друго Мислете с главите и престанете да ги делите.