79

Анонимен

преди 8 години

ДО 117САЩ Е ГИНЕКОЛОГ. ИНВИТРО Е ОТ НЕГО...

78

сова

преди 8 години

Да,ама Саудитска арабия е приемен баща, родния баща е USA. А ЦРУ преряза пъпната връв.

77

Анонимен

преди 8 години

Имат си и прадядо Абрам се казва дето гледал през ключалката де какво става затуй и пробил с шило шатрата да гледа навън и навътре кат идва да нема изненади,станало му навик,фараона му се скарал кат го сбарал и му рекъл не е мъжко в чужди покои да се зяпа при даден оброк и награда-земи и служба,но какво да го прави като видял,че он се побъркал,побърквация пълна и го пуснал да си ходи,но он се върнал,как така без да накаже и намаже.

76

Анонимен

преди 8 години

Има си и акушерка, чичо Сам се казва.

75

Анонимен

преди 8 години

До кокоА излез от черупката вече. Някак нямам представа как шиитски Иран ще благослови сунитските муджахеди в Афганистан. Осамата беше саудитец, чието семейство беше в близки отношения със семейство Буш. А муджахедите бяха основно саудитци, алжирци и т.н сунити брат.

74

Анонимен

преди 8 години

Едните били Яхабиби, другите Сталактити.Не ме интересува какви проблеми имат - да си ги решават. Не да ни ги натрисат на нас. Когато човек иска да живее добре - трябва да си оправи неговата ***, не да ходи на другите да превръща дома и държавата в такава.Щом Саудитска арабия са толкова отворени, да се развива производството на електромобили и да ги видим тогава. Да се ползва шистов газ и т.н. Можем да се дистанцираме от тях и да ги изолираме. А натрапниците - да ги прогоним завинаги.

73

например

преди 8 години

Как да я намалят ,когато зависимостта се увеличава.А тенденцията е да достигне пика до към 2070 .Ние ще имаме ли време да подготвим нещо до 2070 .Западът или трябва да се откаже изцяло от търговия с останалите и да се затвори технологично обновен или просто изчезва. Но пак повтарям ,как да стане това ?С демокрация не може ,те са купили системата е тяхна.Въвличат се китайци ,индийци ,всякакви........Вижте какви малоумия прави Борисов от алчност.

72

коко

преди 8 години

Много хора обаче забравят че Русия е вече съююзник с друг голям център на фундаментализма -Шиитски Иран.Именно аятоласите благословиха муджахидините в Афганистан и Пакистан.Именно те подържат терористи като Хизбула и Хамаз.А Русия ги показва на света като свои съюзници.Така че света не е само черен и бял.

71

Анонимен

преди 8 години

Изхода е намаляване на зависимостта от изкопаемите фосилни горива и в частност нефта. Това ще развърже ръцете на света за противодействие и в същото време ще отнеме финансовия източник на обезумелите имами на арабския полуостров. С една дума трябва да се развие икономиката на Европа и света.Тогава разни камилари, няма да могат да извиват ръцете на цивилизования свят.

70

например

преди 8 години

Например вижте канала на Англия и ББС - Хистори.От години там са се заели да проповядват ислямизма в ущърб на християнството .20 години и на практика имаме едно изманипулирано поколение,дето вече не знае защо исляма му е враг и кой го е пуснал вътре из Европа.Правят се алюзии с какво ли не ,даже обявиха днешния човек в Европа за неандерталско подобие чакащо хомосапиенса от Африка и Азия да се настани тук .Истински позор ,но ...върви .Явно центровете не са само ислямските държави .

69

и още

преди 8 години

Ние имаме консумативно поколение ,което за съжаление приема на готово информацията и не може да отсява истина от лъжа.Няма критично мислене.Това ни докара тоя разюздан глобален търговски ред.Печалба ,а в един момент елита и да каже истината ще остане изобщо неразбран.На фона на това Арабия ще произвежда ислямизъм и ще казва ,че го прави в името на мира. А жертвите ще са взе повече,но виновни ще бъдат винаги калпазаните и нисшите ходжи .Изходът е в ново мислене сред Европа и САЩ ,а не го виждаме.

68

добре написано

преди 8 години

Вярна статия ,която едва ли ще бъде запомнена обаче ,защото парите на исляма са изкупили толкова много западни фирми ,клубове,университети ,че си мисля,че докато още водим битки един ден просто няма да има кой да ги води .Арабия,Иран ,Турция остават съюзници и на САЩ и на Русия ,а това е вече път към нищото .Лицемерието продължава,разконспирирани на 11 септ 2001 тогава се скриха зад межд.общност мразеща Буш .Сега ще се прикрият зад купените си слуги из Европа и САЩ и глупостта на времето

67

Щирлиц

преди 8 години

Забравихте осеменителите от демократичния запад!Закъде без тях!?

66

Анонимен

преди 8 години

Унищожаване на саудитска арабия ще спаси светът от тероризма. И катар.....

65

Анонимен

преди 8 години

това силно напомня отсриването на 2 фронт по време на 2-ра световнакогато са видели че руснаците ще глътнат цяла германия за месеци нахлуват при нищожна съпротива - по точно предаващи се немски частисрещу тях е била 10% от остатъчната армия на вермахтаи руснаците пак са копнали една трета от германия плюс столицатаи сега бързат да създадат там нови държави- те без това го казваха няколко пътицелта е да няма мирно решение а перманентна войназа сметка на европа и близкия изток

64

Анонимен

преди 8 години

Народът ни е русофилски, кво се чудиш. Такива като тебе са на изчезване...

63

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм се питал тези проруски плюсчета по коментарите/ бъкащи по 10-15 на веднаж/ от ДНЕС,БГ ли ги слагат, или директно от мецената на сайта -Руското посолство?

62

Анонимен

преди 8 години

Май нещо сте сбъркаши при препечатването от ТАСС!Майка на И.Д-Иран, А баща и спонсор Русия!Нали прочетохте, че Путин е знаел за клането в Париж ПРЕДВАРИТЕЛНО, но не е съобщил на французите.Както И.Д. така и Русия взривяват невинни пътници в самолетите!Русия е майка и на тероризма.

61

34

преди 8 години

До АнонименАбе Анонимен, сега е 8 часа, а ти си пуснал съобщението преди 4 часа...Как е времето в Щатите, няма ли урагани, да ти треснат една мълния, че да спреш дезинформациите?

60

34

преди 8 години

А, не ... Майката е САЩ, а бащата Саудитска Арабия ! Да не омаловажаваме и ролята на дойката - Турция !Всички те вкупом родиха и отгледаха ***, закърмен с див фанатизъм наркотици. Въпреки, че явната цел е дестабилизирането на Европа, вероятно родителите ще си сърбат попарата и на собствен терен!Заиграването със съдбата на дадена националност носи непредсказуеми последствия, ама кой да мисли за тях - в мисълта им само ПЕЧАЛБИ от петрол и МАНИЯ за величие !