23

super pi`

преди 7 години

До готинтака е ама лаина е всичко,така е и не ми пука,отворенгяс,мн голям

22

super pi`

преди 7 години

готин

21

Georgi Uzunov

преди 8 години

Moze li niakoi kompetenten da mu obiasni kak izplashtat osadeni ,ako se okaze,che niamat nikakvi sredstva i imoti.Nikoga ne mi e bilo jasno kakvo stava ako ne gi izplati na zertvata ili rodninite.

20

Загрижен

преди 8 години

До 21 не разбирам Защото иначе ще трябва да го пуснат и да живее в твоя квартал, град, улица, блок... в този ред!

19

Анонимен

преди 8 години

На трите дъщери на убития, те трябва да изплатят по 75 хиляди лева.........................................три дъщери, а го оставили сам, да го утрепят като куче:(интересно, дали ще се откажат и от обезщетението, така както от баща си?

18

готин

преди 8 години

малко им е

17

Недоумявам

преди 8 години

Какво по-голямо зверство трябва да извърши някой умишлено, за да получи доживотна присъда, а не само 20 г.?От друга страна, прави са тези, които казват, че ще трябва да хрантутим тези двамата. Затова е най-разумно престъпниците, извършили подобно нещо, принудително да работят в урановите мини. Колкото изработят, най-напред да се приспада сума за това, че ще ползват спално помещение в затвора, ще получават дрехи, медицинско обслужване и надзираващ персонал. Каквото остане -толкова ще ядат!

16

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Аферим на този прокурор че иска доживотна присъда въпреки че не е много добре за БГданъкоплатеца до живот да ги хрантути като търтеи .Независимо че до промените имаше някой грешки но въведеното смъртно наказание имаше възпитателен ефект . Имаше страх и нямаше ги тези зверства и ***.Не съм садист но явно е необходимо да се въведе смъртното наказание .

15

онбашията

преди 8 години

До 16 допълнениеабе, сложно е.от една страна колкото по-*** е човек, толкова повече "разбира" от всичко, като нашего брата балканеца. но и е вярно че колкото по-умен е, толкова по-тежки заблуди може да му набиеш без да реагира. както обичам да казвам, искам да си имам работа с умни хора, докажеш им с логика че слънцето е квадратно, и нямаш грижи, а *** отвръщат "що ме качваш на черешата" . *** не бива да се подценяват, ако умнотията беше далавера, всички животни щаха да са само мозък

14

БХК

преди 8 години

БХк няма да остане доволна,щуе протестира.

13

БХК

преди 8 години

Фашистка държава и това си е! Кога ще се научите че Свободата е най-висша ценност и е изконно човешко право?

12

16 допълнение

преди 8 години

Не е лошо да направим и друго сравнение с Норвегия. Те са на 1-во място в света по брутен вътрешен продукт на глава от населението. А ние сме на последно място в ЕС. Сигурно щото ние разбираме от всичко, а те от нищо...

11

Анонимен

преди 8 години

В България всички разбират от всичко. Сега и от правораздаване... Съдът дал 20г. затвор, но.... Малко е. Брайвик изби 77 души в Норвегия и му дадоха 21 години. Не прчетох и не чух някой норвежец да твърди, че му е малко. Но в България е малко и смъртното наказание... А това, че присъдата е на първа инстанция, че има още две, пред които може да се иска по- високо наказание... Абе кой му пука. Да се плюе е важно. То нали сме специалости по всичко... Вижда се по това на какъв хал сме.

10

Анонимен

преди 8 години

Saschto 20 g napravo gi isgorete ili do jivoten satvor s tejak trud na voda i hlab mrasni ubiizi jestokosta im da gi stigne

9

Пенсионер

преди 8 години

Време е да се въведе съдът на линча! Зъб за зъб, око за око!

8

Ще ги погледнеш ли?

преди 8 години

Този съдия Георги Веселинов ще се изправи ли очи в очи с хората от селото на жертвата? Да запалят жив човек и да им дадеш такава лека присъда, че и право да я обжалват. Тогава направо да ги пуснат, хората знаят какво да правят с тях. Близки на изгорения жив, искайте съдът да пусне убийците на свобода, вместо да ви плащат тези смешни пари за живота на баща ви. По друг начин трябва да платят тези ***!

7

Анонимен

преди 8 години

Дават имената, значи не са ***

6

Анонимен

преди 8 години

Интересно ако за това не се дава доживотна без право на замяна, за какво тогава се дава?

5

Позор, съдии!

преди 8 години

Съд за тези съдии от Пазарджик! Присъдите от 20 години за такива жестоки убийци е тежко престъпление. И ще ги пуснат след 4-5 години, нали? Ако бяха измъчвали така бащите на съдиите, такава ли щеше да е присъдата? Безобразията в съдебната система у нас продължават! Направо предизвикват към масови саморазправи, това ли е целта?

4

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО ОСТАВКА ! ЦАЦАРОВ - ОСТАВКА ! ВИЕ СТЕ ТЕЗИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАСИЛНИЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ! ДА СЕ СТРАХУВАМЕ ЗА ЖИВОТА НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ , КАКЪВ Е ТОЗИ СЪД - КАКЪВ Е ТОЗИ ЦИРК ? НЯМАТЕ ЛИ МОРАЛ И СЪВЕСТ, РОДИТЕЛИТЕ ВИ СА ВИ ПРАТИЛИ ДА УЧИТЕ С МАЛКОТО КОЕТО СА ИМАЛИ А СЕГА СА ПОДЛОЖЕНИ НА ГЕНОЦИД ! НЕУКИ И ПРО СТИ СЪДИИ, КОРУМПИРАНИ - ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАВАТЕ ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО СТЕ ВЗЕЛИ КАТО РУШВЕТ !