22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСега може и да е в Тайван.

21

Анонимен

преди 8 години

най-големия завод за части за компютри - извън Щатите не е ли в Тайван .......

20

Анонимен

преди 8 години

стига с тия номера на МВФ беколега 26 грешиш това е исландия Държавният глава Олафур Рагнар Гримсон отказва да ратифицира закона, който ще направи гражданите на Исландия отговорни за дълговете на исландските банки и се съгласява да свика референдум.Grimmson казва: Беше ни казано, че ако не приемем условията на международната общност, ще се превърнем в северна Куба. Но ако ние се бяхме съгласили, щяхме да станем северното Хаити.а сега се сетете кои са тепане у нас

19

Анонимен

преди 8 години

тия песни на краварите от МВФ сме ги слушалиспомнете си колко държави правеха бум последните 20 годиниотпускат пари и разхлабват и показват колко е хубаво докато другите даржави захапят и почнат да теглят заемиибират за рекламата малки държави за да им легне по-евтиноя си спомнете гренландия - беше цъфтяща и за 24 часа се оказа със милиардни дългавеама те не са като нас- свалиха правителството и го осъдиха и казаха на МВФче по-добре да заприличат на куба и няма да взимат нов заем

18

Иван

преди 8 години

До 24: изказваш се неподготвен/а, "нормално образование" не кореспондира с поста ти, за справка - виж си правописа.

17

Do Иван

преди 8 години

Не знам какво работиш и дали въобще си в Ирландия, но моето впечатление е КОРЕНО различно! Не искам да влизам в полемики и подробности...моят съвет е, които има някакво нормално образование и спестени пари4ки (тук не е евтино) да заповяда и да се пробва на място. Аз и моето семейство сме много доволни!

16

123

преди 8 години

А една ирландска овчарка се прероди в "български президент".

15

Анонимен

преди 8 години

Pishem laji i im zavijdame na chestnite Irlandci! A koito zavijda ne vijda! Nali q znaete pogovorkata?

14

лол

преди 8 години

Да живее Ирландия, уискито и U2!

13

Анонимен

преди 8 години

Искам статия за икономиката на Монголия!

12

Анонимен

преди 8 години

Какво странно нещо е ирландската икономика!Тия, дето слагат минуси на негативните мнения, може би са я виждали, но не се сещат точно как изглежда.

11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМоже араби да нямате много, но сте "богати" на африканци. Раждат още на летището. Те, тарикатите, са в столицата. Ако Вие сте поне в Типперрари или около Корк вероятно не сте ги срещал.

10

Анонимен

преди 8 години

До ЦъкМоля, назовете най-развития клон на ирландската "икономика".

9

защо не,но

преди 8 години

С други думи надуха нов балон или за икономии вуканизираха спукания,май не мога да се сетя какво точно се произвежда там.

8

Цък

преди 8 години

Докато Бойко & Ко "хранят" изпадналия в нищета и мизерия бъларски народ с Асфалт и Спортни зали,Ирладия влага усилия в икономиката, инвестициите, средения и малък бизнес.Спряха банковите и финансови машинации.А у нас корупцията не просто расте, а процъфтява!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

До ИванНай-после още някой да каже истината за тази страна.Аман от романтици, дето не са живели там, а изказват мнения с претенции за меродавност.Моля, обяснете какво произвеждат и какво изнасят тези достойни конкуренти на руснаците по пиене!Обяснете също, че не са част от Великобритания.Още ли пешеходците могат да се наслаждават на милата гледка - колективно повръщащи мадами около баровете, рано сутрин.Преди колко години затвориха енергийния си пръстен?

6

odessa

преди 8 години

sindi da ne si stignal do irlandia sys iahtata si i da si stanal clen na ira :)

5

Анонимен

преди 8 години

Работодателите ,че са експлоататори така е,ама когато си потърсиш правата и ги заплашиш със съд знаеш ли как изтръпват и омекват ?

4

Анонимен

преди 8 години

Когато не се краде всичко е възможно,винаги ще се намерят печеливши сектори за ръст на икономиката нооо стига да не се краде.Тук в Ирландия е комунизъм,убийственна социална политика,ред и ограничения

3

Иван

преди 8 години

От две години работя в ирландска компания и съм много разочарован (др. седмица ми е последна). Ирландците са едни чудесни работодатели - микс от алчни експлоататори + коне с капаци. Но поне държат на пиене.