8

анонимна.

преди 8 години

Честит празник на всички миролюбиви български семейства.Бъдете здрави и щастливи.

7

v

преди 8 години

Ало, ало до тия атеистчета, дето пишат против църква, Бог и вярващи да ги питам аз, откъде се получиха толкова много чудеса, за които се чува по телевизията, за изцеления, плачещи икони с миро и сълзи, решаване на сериозни проблеми, благодатен огън, откъде идват? И какъв е смисълът на живота им, и този на децата им?

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен7: Ти ли ще ми кажеш в какво ТРЯБВА да вярвам, неграмотнико ... оди у к...

5

KKK

преди 8 години

Не водете децата си в църква ... организираната религия е най-голямото зло в момента.

4

Анонимен

преди 8 години

Vie ot Ataka si vrete nosovete na vsqkade i ne zachitate Bog! Vie ste plateni trolove na Sider Olu koito vqrvat na satanata!Isus e sashtestvuval! Horata trqbva da vqrvat v nego!

3

ние

преди 8 години

Църквата с нищо не помага на хората , а ги зомбира .Църквите са реликва , антика от миналото.Трябва да ги запазиме като музей на една епоха и да гледаме напред в еволюционното развитие на човек .Не вярата в църквата ни е запазила , а вярата в добротата, правдата , род и родина . Църквата както и другите религиозни образувания са развъдници на социални *** и невежество

2

Божо

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!

1

moi

преди 8 години

Мария останала да живее в храма, като приела върху себе си дълга да лекува в скръбта им всички самотни и изоставени хора. Голяма услуга са й направили майка и баща й. На три годинки.