28

Шаран_БГ

преди 8 години

Това като че ли ще излезе пушилка от всякъде! Тренировка на всички, които са на държавна ясла! А Войчех си е направо терорист, от където и да го погледнеш - и от зад , и от пред. Най-вече отстрани... Внимавайте, думата б...., подлуди света. Не я пишете, не я произнасяйте ! Особено в РБ. Там правозещитниците са на много високо ниво! Ако не си я помисляте -- още по-хубаво. Номерът е скроен на Войчех от сънародниц! На българче българин да му скрои номер, че да го помни цял живот! Братя славяни ..

27

Ангел

преди 8 години

ПУСНЕТЕ ГО!!! ....................................От 10000 метра височина!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Защо охраняваме доган???????!!!!!!!!!!!!!!

25

To6

преди 8 години

Стига с тези глупости за пари. Кого лъжат ?

24

Анонимен

преди 8 години

как ще струва на държавата 100 бона нещо което си е като правило в реда на власите..т.е. полицаите са си били на смяна и са отишли да отцепят района (тука неговорим за летищните такси за престой време, там летището се оправя). Т.е. за какво ще отидат тези 100 бона.. да пратят повече полицай или войници от близкото поделение (изхаберн бензин) до летището? Няколко човека дето не са били на смяна да са ги викнали (30-50лв на човек?) бах маа му

23

Анонимен

преди 8 години

БУДА ПАК ЛЪЖЕ!!!!!!БУДА ВИНАГИ УМНОЖАВА НЕЩАТА ПО 10! ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА ВАЖЕН!КАТО БЕЖАНЦИТЕ ХВАНА 20 А ОБЯВИ, ЧЕ Е ХВАНАЛ 200 :D ЦИРКАДЖИЯ НА НЕВМЕНЯЕМИТЕ!

22

Анонимен

преди 8 години

ПАНИРАЛ СЕ Е СЛУЧВА СЕ!!!!--------------ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ИЗПАДАТ В КЛАУСТРОФОБИЯ И ИСКАТ ДА СЛЯЗАТ ОТ САМОЛЕТА НА ВСЯКА ЦЕНА :D

21

8

преди 8 години

До Анонимена ти си АДИОТ!ЩОМ КАТО ОХРАНАТА НА ДОГАН СТРУВА МНОГО ПАРИ,ЗНАЧИ ВСЕКИ *** МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА И НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ!ТОЯ ИДИОТЛЪК НЯМА НИЩО ОБЩО С ОХРАНАТА НА ДОГАН.ЯВНО ОЩЕ НЕ СИ СИ ПИЛ ХАПЧАТАТА.

20

няма значение

преди 8 години

И що трябва да плаща държавата ,в случая трябва да плати пияндурника или най малко компанията превозвач,на техен самолет е станало това чудо и са длужни да вземат мерки още преди полета,та България не трябва да плаща нищо ,а трябва да си търси мангизите от тях,за това имаме прокурори ,съдии ,политици и тем подобни.

19

факт

преди 8 години

В Щатите за подобен,, майтап'' ,вкарват в затвора

18

Анонимен

преди 8 години

До 23100 000 - Циркаджии! Охраната на меди доган струва годишно 3 милиона за 25 години 3х25=75 милиона

17

Анонимен

преди 8 години

Значи още 10 такива пияници ако приземят самолетите в България ри тези разходи , ще фалира държавата...

16

Анонимен

преди 8 години

За мобилизация на търтеите от МВР 100 000 лв.? Браво бе!

15

mitkokitkata

преди 8 години

До Неа Затвор от 3 до 15 год.

14

Неа

преди 8 години

А на поляка няма ли да му струва нещо ?

13

7

преди 8 години

Може ли разбивка на разходите, че ми е много интересно за какво са отишли парите - не се сещам за друго, освен за максимум 200 литра бензин, което ще рече 400 лева с ДДС. Консумативи не са харчили, пожарникари, барети и тем подобни би трябвало да са на заплата. Кой гепи останалите 99600 лева, това се пита?

12

Анонимен

преди 8 години

Ела Боже си прибери вересиите! Ако моят баща направи такова нещо (а той няма да си го помисли дори, нищо че си пийва!!!) сама ще го затворя в лудница!

11

Качински

преди 8 години

Пияната *** не обича самолети.

10

Иван

преди 8 години

Не случайно, някой ни пробва и изучава...

9

Анонимен

преди 8 години

3-15г., тоя на 67 ще пукне в наш затвор. Който е влязъл развива веднага някакво заболяване.