9

Анонимен

преди 8 години

Ако не се пръскат всички дървета, ще е развъдник на всякакви комари, пеперуди, паяци и всякакви буболечки. А ако ще се пръска с химия, какво му е естественото!?

8

извращения

преди 8 години

Толкова ли няма места сред природата бе хлупаци.

7

Анонимен

преди 8 години

А не става ли и опасно с тези дървета!Все пак е жилищна сграда , а не гора?!

6

Анонимен

преди 8 години

Много грозна сграда.

5

Анонимен

преди 8 години

Любопитно е кой ще поддържа дърветата, да кастри изсъхнали клони и т.н. Иначе ми се струва добра идея.

4

Анонимен

преди 8 години

Нашите панелки отдавна са построени и сега трябва само да се посадят дърветата !

3

Наш човек

преди 8 години

То хубаво, ама не виждам паркинг наоколо. Да оставят дърветата, стига да ги пръскат срещу комари и да бутат гнездата на птиците, че да не цапат. Отпред, обаче, да асфалтират едни 20 декара, че хората да има къде да си слагат колите.И дано имат късмет хората да не им се засели някоя *** пред балкона, че ще им пърди в лицето всяка сутрин.

2

mda

преди 8 години

В блока където живее майка ми има огромни тераси и целия е така развит архитектурно че се получават нещо като огромни стъпаловидни структури. повечето хора предпочитат да ги покрият със зеленина. Точно срещу нейната тераса има една, която е цялата със храсти и трева... Хората все повече искат зеленината около тях и дори в БГ това се усеща.П.С. До коментар 1 зарзавата отгледан на терасата си е много хубав :)

1

Анонимен

преди 8 години

Близко е до истината. Само вместо жълъдчета и шишарки, хората ще си гледат по терасите домати и зелен боб. А долу в ниското супермаркетите ще предлагат зарзават с трайност 1000 години.