15

-

преди 8 години

Когато един Мъж обича една Жена без това тя да трябва да е някаква, без това тя да трябва да изглежда по определен начин, без това тя да има определен статус, без това да е виждал как изглежда, а познава само душата й, защото е познал собствената си душа в нея, ето това е обичам. Когато някой дойде в живота ти и почне да ти обяснява каква ТРЯБВА да си - този човек не те обича. За съжаление основно слепите, невиждащи с очите си хора, и кучетата могат да ме разберат най-добре.Обичането е Приемане.

14

Анонимен

преди 8 години

Абе то тука като" Адрес 4000"!!!!

13

-

преди 8 години

до 14"трябва да обичаме" е нещо, което не можеш да контролираш. Обичане и "трябва'' са две несъвместими думи. Не можеш да се накараш да обичаш някого. Или го обичаш или не го обичаш. За да ти е по-лесно ще ти дам пример: обичаш ли майка си или я обичаш, защото трябва да я обичаш? Обичаш ли жена си или я обичаш, защото е забременяла и трябва да я обичаш? Обичаш ли се или трябва да се обичаш, за да имаш оправдание да изискваш от друг, че трябва да те обича или пък защото някой просто те обича.

12

-

преди 8 години

до 14Всъщност се научаваш точно какво е обичането и какви точно хора заслужават да бъдат обичани от теб. Такива, които ти изневеряват зад гърба ти и го научаваш от трети човек? Такива, които са ти изневерявали, но ти казват истината лично, очи в очи без страх? Такива, които ти изневеряват с душата си, ама са с теб телесно и си спокоен от това? Такива, които изневеряват с телата си, но усещаш, че си обичана от тях? Такива, които не обещават, че няма да те оставят, защото утре може да са мъртви.

11

-

преди 8 години

До 12О, колко сте "ценен", г-н "никой"! Не ме чети, като не можеш да ме понесеш, не ме разбираш, няма какво да споделиш по темата или просто не са ти удобни думите ми.

10

Анонимен

преди 8 години

Изневярата е предателство, а предателите си остават предатели. На младини всеки попада в ситуацията и от двете страни, но стане ли начин на поведение и за напред в живота, от такива хора трябва да се бяга с 300км в обратна посока, защото те не само в интимния си живот са изменници и измамници, а и във всички останали аспекти от живота и както всички знаем не се променят, не вярвайте на голи думи.

9

Анонимен

преди 8 години

Разбираме, че не трябва да обичаме!

8

Анонимен

преди 8 години

Най-вече се научава какви са последиците от вечното ти: боли ме главата, изморена съм, ...

7

до 11

преди 8 години

Никой не ти е искал смотаните "практически съвети".

6

Анонимен

преди 8 години

Диспансера да не е в ремонт?

5

-

преди 8 години

Не влагам никаква емоция. Давам съвсем практически съвети как да се справи някой попаднал в ситуация на изневяра.Това, което обикновено и масово се случва при такива ситуации е:- за изневярата да не се разбира- да се разбере от някой друг и съответно нараненият да се прави на улав или пък да вдигне скандал или просто да си тръгне- нараненият изпада в някакви абсурдни ситуации да се пита що така се получи, което е пълно губене на време, което може да бъде използвано за секс с хубави емоции.

4

-

преди 8 години

А иначе още и още по-практически. Зъб за Зъб. Кълка за кълка. Свирня за вятър. Преспи ли с друга, не ви ли каже, хванете ли го без да ви е казал, отивате и вие и го правите с друг. Ако е възможно някой, с който уж би го заболяло, въпреки, че едва ли му пука за вас, ако спи с някоя друга и не ви го казва.Чисто за собствено удоволствие - отивате и си правите кефа възможно най-бързо с друг мъж. Връща самочувствието моменталически! С някой, който Ви е имал мерак пък е ощеее по-добре!

3

-

преди 8 години

Ако обичаш някого това, че е преспал с някоя няма никакво значение. Ако той те обича истински ще е първият, който ще дойде и ти го каже и ще обясни какво се е случило. Още по-практически питате директно мъжът, който преди миг ви е хванал за *** в бара и е впил устни във врата Ви:жена ти знае ли,че тази вечер си тук и възнамеряваш очевидно да й изневериш с мен?Тя с друг ли е?Следите много внимателно какво ви отговаря и действате според ситуацията. Живот. Ситуации много.

2

-

преди 8 години

Чисто практически се научаваш да задаваш директно и възможно най-бързо въпроса на следващия: какво смяташ за изневярата?Почне ли да ти обяснява, как той ще ти е верен и няма да ти изневери и ти си вечната му любов и изисква същото от вас (и ви пита дали го обичате?!хахаха)-хващате си прекрасните бедра и се чупите от подобни недорасляци. Спестявате си излишно губене на време с човек, който още от сега директно ви лъже в очите и даже да претакова някоя той никога няма да си признае. Живо коп?ле.

1

Най-важното откритие

преди 8 години

А най-важното е, че след като превъзмогнете потреса и болката, се оглеждате и научавате /забелязвате/, че около вас има свободни момчета /момичета/, които са далеч по-свестни и интересни в сравнение с лекето, което ви е мамило!Ура! :)