58

Шофьор в УБО

преди 2 години

Спас Русев беше шофьор на члена на Политбюро Стоян Марков. После с източените народни милиарди избяга в Лондон.Собственик е на хотелите "Хилтън" и "Радисън".Милиардер с чужди народни пари.

57

Тошко ЖивковЪ

преди 8 години

И да не забравите кво сам фи касал лиудИ моий !!! ВРЕМЕТО МОЖЕ ДА Е ВАШЕ АМА ВСИЧКО ДРУГО Е НАШЕ ^_^

56

чукча

преди 8 години

И кво излиза тоя ченгесар се е налапал яко с кинти

55

Анонимен

преди 8 години

Сега остава въпросният другар, пардон господин, да може да докаже произхода на тея 330М евро. Едва ли ще може, пък и едва ли някой ще иска да го пита.

54

gost

преди 8 години

а да го повторя пак накратко казано намразих услугата на виваком поради приоритете мач като доиде мач със левски има ненормалници дето бутат по услугата или паднат това е дело на такива като простия ми кошия та искам да попитам тия де поддържат това от ловеч съм що за лаина са това паднал бил се една полза баси селениятя

53

gost

преди 8 години

интересно мие ношич директор дали се шличе от футбол онич *** наи добрите им феноше като се зададе стчх футбол нее ли срамно да правят мрасотии на услугата или това е сигорно е от простия ми които е левскар аиде ажеба като са от левски и трябва да са левски кво има това с услугата виваком питам от ловеч намразих услугата от *** приоритети мача като падне рев аман от *** селяни

52

Хелмут

преди 8 години

МАЛКО ПРИЛИЧА НА ДЖАРО АМА МОЖЕ ДА МИ СЕ Е СТОРИЛО

51

11

преди 8 години

Баси мафията. Само чужди компании смучат български пари.

50

ВЕЧЕ КОМУНИСТ НЕ СЪМ

преди 8 години

Честно заявявам: Член съм на бившата БКП. 2 години бях, но бях. И истината е една.Преди имаше правоимащи, а сега същите се превъплатиха в бизнесмени. Наиграха се на комунизъм и станаха бизнесмени. И пак са правоимащи. Парата в тях, властта в тях. А " ДЕМОКРАТИТЕ " от 1989 г. си върнаха имотите и се потаиха в сараите си. А обикновения българин пак КОМУНИСТИТЕ го яхат. А той си трае ли трае. Ш-бан народ. По-добре, че прогледнах. И не им вярвам!

49

Анонимен

преди 8 години

Бе то всичко навързано като свински черва,и най-накрая - за всеки участта е една - 2 на 1 метър

48

Спас

преди 8 години

660 милиона лева! Е-е, как стават тия пари за 26г. демокрация, бре?Затова никога света няма да утихне! Някой крадат като за последно!Веднага на разследване за парите.

47

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия шебеци, бе?Как спечелиха тия милиони?Мръсни крадливи комунисти!

46

Анонимен

преди 8 години

Правилният отговор на всички истински българи сега трябва да бъде поголовно прекратяване на всички договори с Виваком от нейните потребители (който може) и довеждането й до фалит, за да разберат нашите политици и #КОЙ, че не могат и не трябва да крадат народа си и да се еб....ат с него.

45

Анонимен

преди 8 години

Шофьорът от ДС Спас Русев изглежда е правил доста курсове с таксито из Лондон докато събере тия 330 милиона евро. Кой казва че кадрите на ДС били некадърници, вижте до къде се издигнаха водачите на МПС с карта от ДС.

44

хахаха

преди 8 години

Колко ли е взел чичо Германос, за да вдига нагоре нагоре, че да могат да изперат повечко, а? мама му старааааа

43

Баси Държавата

преди 8 години

До ДемократЕ то заради таиква като тебе,имаше 9 септември 1944г. и бая народ ги изпозастреялха.Надявам се скоро история пак да се потвори.Защото от думите ти личи ,колко много презираш народа си,но ще дойде момент да виснеш на дървото.А очевидно е колко разбираш и от икономика ,щом не можеш да съпоставиш днешната действителност с закостенелите и неработещи пазарни принципи.

42

rom

преди 8 години

ima li jilyazo za kradene bata

41

Анонимен

преди 8 години

Вярно ли че арестували Цв Цв

40

До 40

преди 8 години

Достатъчно е ревизия на последните 26 години. Тези, които крадоха преди 1989-та си лежаха в затвора.

39

Анонимен

преди 8 години

Трябва да ни назначат служебнa прокуратура и съд, и да се направи ревизия на последните 50 години. Защото е явно че мафията в България се ръководи от управляващите ни последните 60 ( поне 60 години ). Време да си приберем открадните милиарди и всички виновници да бъдат разстреляни.