7

до 2

преди 8 години

..Причината е следната : арменеца не желае да плаща хонорари (понеже малко печели..), говори пълни глупости и дава ужасни песни на отбора си, пълен профан е в музиката! Затова няма да върви формата.

6

Анонимен

преди 8 години

Нож с две остриета са феновете.Проблемът са групите, защото за седем човека гласуват техните близки и това е повече отколкото за един човек.Не харесвам групите, омръзнаха ми едни и същи песни, които подбира Дони и екипът му.Браво на кипърката-това е единственият човек, който пя като Паша! Аз съм на 60 и слушам.Нека стане ясно, що за неповторима певица е Паша, Лили Иванова каза същото!Не приемам за певица Кристина Димитрова и разни други, които просто са безцветни.З

5

tq

преди 8 години

Жалко е това, талантливите хора да отпадат. Ако хората можеха да си позволят да гласуват- щеше да е различно!!!

4

До 2

преди 8 години

Ами слаби продуценти, слаби ментори, явно и слаби муз. педагози, за стилисти, режисьори и прочие пък въобще не ми се говори. Магито какъвто и формат да подхване все ще го ***.

3

Софиянец

преди 8 години

Гери - Никол, *** - Мария....на къде върви нашата родина...

2

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера какво става тази година с Х-фактор. Мноого слабо! Скука.. сякаш гледам "Гласът на България", че и по-зле. Защо така? Добър кастинг, добри певци, а нищо не се получава. За пръв път ги гледам без вълнение, почти с досада. Някой схваща ли каква е причината?

1

Анонимен

преди 8 години

Много успехи! Чудесен човек и певица.