15

Анонимен

преди 8 години

То най- напред Оланд- ефенди и Меркел-ханъм да си турят контрол на приказките:"добре дошли, насааам пришълци"После"олеее, майко"

14

Анонимен

преди 8 години

Късно е либе за китка. Те са вече сред нас

13

Анонимен

преди 8 години

Франция да си сложи строг контрол по собствената си граница, така ще пази останалата Европа от собствените и изкуфвели и радикализирани граждани и селяни. И митото да върне.

12

Анонимен

преди 8 години

Добре, тогава закривайте Европол .

11

akut

преди 8 години

ало открехнатите фрянсета. терористите от франция са си ваши граждани и на белгия. родени и израстнали във вашите държави. не вменавайте вина на другите държави от ЕС. меркел . оланд не могат да се справят със ситуацията

10

Льольо

преди 8 години

Нашето Външно министерсво да не спи, а веднага да излезе с реципрочна мярка.България да наложи много по-строг контрол на пътниците от ЕС, защото почти всички терористи произхождат от южните предградия на Париж и предградието Моленбек в Брюксел.Съществена опасност за страната ни представляват и податливите на индоктриниране млади, неинтегрирани и маргинализирани мюсюлмани в Германия, Холандия, Англия и Швеция.

9

Анонимен

преди 8 години

Хайде пак се започна с простотиите. Взех да се чудя как ЕС не се е сринал до сега. Франция да вземе да си контролира собствените колонии и собственият си народ. Поколенията отгледани мюсюлмани са тези, които се гърмят. Който лети от ЕС към Азия и обратно се контролира така или иначе. Но какво от това? Нали Европол знае, че има 10.000 европейци, които са част от ИД. Ама нищо не се прави! Ще ги арестуват ли като се приберат от Сирия обратно, а?

8

Анонимен

преди 8 години

До Извинетещо не вървиш в масква или направо на мaйната си?

7

онбашията

преди 8 години

ако ще и напълно да затворят границите, те отдавна си имат достатъчно *** в страната

6

биров

преди 8 години

Изказвания от рода,че Европа била военно джудже са смешни.Англия и Франция са ядрено въоружени и Европа със своите финанси и научни и технологични умения може да създаде армия за кратък срок от време,която ще превъзхожда всички други.Тъй като Русия винаги е искала да бъде близо до Европа,а и тя е част от Европа,по лесно ще приеме този факт,а ще спечели много.Проблема си остава най вече за Америка,поради своята отдалеченост ще остане леко встранни о тголемия бизнес.Европа,Китай,Русия.

5

биров

преди 8 години

Вече не говорим за Нато,а за европейска армия която ще поеме контрола по границите.Това няма да се хареса нито на Америка,нито на Русия.Но тъй като и двете диви империи не могат без Европа,целта е постижима.

4

frg

преди 8 години

"Система за регистрация на пътниците", т.е. добрите и свестни хора ще ги спукат от регистрации и контрол, а "тарикатите" ще си минават свободно границите през поляните без да ги закача никой. То и сега си е така - едни ги побъркват от проверки по летища и гари, а други свободно си минават през лехи и горички.

3

Извинете

преди 8 години

Окрадоха квото успяха!!!!сринаха държавите от периферията!!!!Сега ще се затворят отново за периферията на европа!!!!! Скоро всички обратно вкъщи само полските слуги да останат!!!!!ейййй що имаме такива продажни политици!!!! Здравей Москва СЛАВА РУСИЯ!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

ДОБРЮТРЮ прецакахте ни армията, накарахте ни да свалим тройната ограда по границата и сега плачункате.

1

Ben Gan

преди 8 години

Чипосването скоро!