12

Луцифер

преди 8 години

Ченалова упражнява най-древната професия само, че не на улицата, а в съда. Колко ли взима?

11

Анонимен

преди 8 години

Целата съдебна система е за падиза!

10

Анонимен

преди 8 години

Вече много започна да писва тази история Соло. Кой какво и защо СПРЕТЕ ДА ЧОВЪРКАТЕ

9

Кънчо Керестелиев

преди 8 години

И моя!!!

8

Tojo

преди 8 години

Някой ден и в България ще има атентат!Ама не породен от тероризъм а СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА КОЯТО ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД НАШИТЕ РОДИТЕЛИ.ДЕЦА БРАТЯ И СЕСТРИ!ДАНС ЦУНЕТЕ МИ К*** ДОКАТО ГО ЧЕТЕТЕ ТВА!

7

Българин

преди 8 години

Ченалова оправда и бившия земеделски министър Върбанов. А знае ли някой срещу колко?

6

Блъско

преди 8 години

като чета каква пародия е в Бг правосъдието стигам до мнението ,че явно всеки пострадал сам трябва да се оправя.Отива бащата на убитото момче,реже и главата на тая ибрикчийка и се решава проблема,така и така той е загубил най-свидното си .Жалка история е всичко тук

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Много е грозна и няма да я уважат.

4

Очевидната истина

преди 8 години

В цялата история има нещо скалъпено. Компютърджия да нанесе на трима души по един смъртоносен удар с нож. На всеки един от тримата е нанесен само по един удар. Двама умират на място, а третият едвам го спасяват лекарите. Това може да го направи само специално обучен човек, по-точно много добре обучен и доста силен физически и психически. Момченцето, като го гледам от снимките, едва ли има повече от 60 кг и със сигурност дори не е ходил в казарма. Доказателствата за вината му са толкова смешни, че нямат нужда от коментар.

3

Анонимен

преди 8 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е СЪУЧАСТНИК НО НЕЙНИТЕ ПРОВИНЕНИЯ СА ДАЛЕЧ ПОВЕЧЕ ОТ СЛУЧАЯ СОЛО!!ДАНО ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ТОВА Е ВАЖНОТО НО НАЙ-ВЕРОЯТНО КЕ СЕ ДОГОВОРЯТ И КЕ СЕ ИЗМЪКНЕ!

2

Сини дънки и ризка

преди 8 години

Ченалова може да бъде олицетворение на безотговорността на съдът спрямо извършителите на тежки престъпления. Между нас се разхождат всякакви тежки престъпници, и продължават да се държат като имунизирани срещу закона заради съдии като тази Ченалова.

1

око за око

преди 8 години

Честно да Ви кажа, ако бях на мястото на тази майка, до сега здрав кокал по Ченалова нямаше да има!