7

една майка

преди 8 години

Ненормален народ остана вече в тази държава, жалко.Вместо да вземе да накърми и да гушне детето си, *** /моля да ме извините за израза/ слага сушуар.Просто това не може да е човек.Това са едни дрогирани нимфоманки ***.....Жалко тук не можем да говорим за човешко поведение.Нали един ден тези деца растат, нямам думи.

6

Аз

преди 8 години

2015-та год., толкова модерни играчки има, които приспиват - музика, вибрации, полюшвания ...

5

Анонимен

преди 8 години

Shto li si pravqt deca, mi te prechat, mi togava, shto li si pravqt deca???

4

Анонимен

преди 8 години

Мдам, бг-мама-та. так като зачетеш в началото си викаш - егати забавните жени са се събрали.Като прочетеш обаче повече - лелчета, дето няма какво да правят и само простотии пишат. Каквито са сладкодумни - нищо чудно да им се поведеш по акъласъс сешоарите, пералните и т.н.

3

Elf

преди 8 години

Ima edin sait..mamma.bg,,-Sveta na gluposta.Ottam e.

2

Анонимен

преди 8 години

Все по *** народ ставаме!*** да си в България, все на хубав пост ще се уредиш

1

Анонимен

преди 8 години

Тая докторица да не се прави на луда,защото и те са същите безхаберници. Третият ни син беше опериран от Цвятко Георгиев, още като новороден и лежа месец в отделението по детска коремна хирургия в пирогов . На петнадесетия ден от престоя там забелязахме големи изгаряния по гърба на бебето. На въпроса какво е това, отговорът беше "нищо му няма , поопекли сме го малко", а въпросното поопичане се причинява от мърлящина и термоплочата на която лежат при операция.