20

Аз

преди 8 години

"Терористите се възползваха от бежанската криза"... Това е безумие!Бежанската "криза" е изкуствено създаден фактор за проникване на терористични елементи на територията на Европа.Всичко, което се случва,е добре планирано и случващите се събития по отношение на бежанската вълна са сателитни действия на терористична инфилтрация и мащабен проект за глобално ислямизиране на Европа.

19

Анонимен

преди 8 години

Ето докъде доведе двуличието на политиците. САЩ доволно потриват ръце, че най-после съсипаха Европа, на която толкова много завиждаха за древната й култура, за стила и интелигентността й. На стария континент народите, сити и самоуверени, се оставиха като хипнотизирани да ги залъжат и да ги вкарат в омагьосан кръг, от който скоро няма да излязат. Само страните от Източна Европа, достатъчно патили и живели в непрекъснати борби, останаха трезви и правят опити да се съпротивляват на общото безумие.

18

Анонимен

преди 8 години

Оказва се, че и в Брюксел, и в Париж много добре са знаели кои са опасните елементи, къде са ходили, откъде са се върнали, къде живеят, с кого са свързани, разполагали са със снимки и доказателства. Нека обяснят на близките на загиналите млади хора по кафенета, мач или концерт, защо са мълчали и какво са чакали! Може би да се интегрират? Сега всички политици в един глас ревнаха: много е голяма заплахата, може и химическа атака да последва, с бежанците нахлуват и терористи! Да, ама е много късно!

17

Анонимен

преди 8 години

Каква Европа! Париж, Лондон, Брюксел, Амстердам-все едно си в Близкия Изток или Африка. Само в бившите страни от соца може все още да се диша свободно и да се разхождаш по чисти улици, сред европейци. Ако искате Европа, идете в Прага, Будапеща, Варшава. Там по улиците не мирише на кебап!

16

Св

преди 8 години

Като по - млад, мислех че хората, които управляват държавите (в частност България), са някакви суперинтелигентни, надарени и едва ли не призвани от Бога хора, малцинство, което е надарено с някаква извънземна сила. Разбира се тогава всичко ми беше много далечно. Сега мисля, че АБСОЛЮТНО всички са пълни ***, супер неадекватни, някакви хора, които не са имали с какво друго да се занимават. Познавам вече много по - умни хора, които не биха се хванали с тази работа и се пробват такива ***.

15

Анонимен

преди 8 години

Преди 4 години спряхме в Белгия . Само араби виждаш ! какво е днес, следа толкова толерантната политика и " Бежанци ". . Ама приятна ли е тази картина на местното население !Престъпната идеология на Европейската Конися и НАТО !Под носът им мюсолманите се радикализират , отиват в Сирия - И.Д ги тренират и се връщат с паспортите си в Белгия и Франция , за да убиват !Защо не нападат ЕК ?

14

От къде пари ?

преди 8 години

Днес " The Washington Post " излезе с извънредно съобщение .Ислямска Държава продава петрол на Турция ! Въпрос към репортер -турското правителство ли е въвлечено или отделни фирми ?И че Турция не се бие с И.Д , а с кюрдите !Защо точно сега е " извънредното " съобщение , това се знае не от днес !!

13

Анонимен

преди 8 години

Не само терористите, политиците също се възползват от бежанската криза.Напълниха гушките пеликанчетата сладки

12

Анонимен

преди 8 години

Не споделям оптимизма на французите за победата над тъмните сили и се радвам, че видях прекрасния Париж и древния Рим преди няколко години, когато все още можеха да радват очите и душите ни. На всички, които са разтревожени и не спят, подарявам нещо много, много красиво, вижте го : youtube/watch?v=YHEZAzntgK8

11

Анонимен

преди 8 години

Днес франсетата офециално казаха ,че ще дадат био и химическо оръжие на арабите е не в прав текст но казаха ,че има опасност от използването на такива оръжия,тоест подготват хората и после ще кажат видяхте ли, ние ва предопредихме,всичките поразии които правят тези ги приписват на арабите със умните физиономии

10

Анонимен

преди 8 години

Лицемерие и пак лицемерие! Всичко са знаели, а ако са глупави, имало е служби, професионалисти, които са им казвали какви ще са последствията. Тогава? Май се сещаме за какво става въпрос. И пак ли ще им вярваме? Пак ли те ще ни водят към светлите бъднини на пълната интеграция и културна хомогенизация?

9

о0о

преди 8 години

Наивните до малоумие европолитици още малко и ще открият топлата вода.

8

Анонимен

преди 8 години

И сега, френският посланик тук какво ще каже, като собственият му премиер потвърди съмненията на всички нормални хора? Преди два дни говореше, че терористите нямали нищо общо с бежанците. Какво да прави, служба!

7

Анонимен

преди 8 години

Да вземе човек една сопа и да бий да бий,такива бежански кризи ще ви дам такива Шарлита ,такъв Париж и мозъци на атентатори ще видите.Крадците викат дръжте крадците,истинските терористи сте вие правителствата на Г20 вие сте тези които спонсорират хаоса и се оправдавате със шепа наркоманизирани третокласници дето направиха спец службите за смях .Тези араби не намират оръжия по кофите за *** ,вие им ги давате,вие сте злото ,вие сте опасността

6

Анонимен

преди 8 години

Не може да не са знаели какво правят като канят бегълците. И най глупавият ще се досети,, че му се предоставя идеална възможност да вкара когото и каквото си иска в Европа

5

Анонимен

преди 8 години

А ВИЕ КАК Я МИСЛЕХТЕ БЕ ФРАНСЕТА? ХРАНИТЕ СИ ТЕРОРИСТИ А ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ЧЕ ВИ ТРЕПАТ????!!!! ВИЕ В ТЕЗИ ТИКВИ ИМАТЕЛИ ГРАМ СИВО ВЕЩЕСТВО БЕ ФРАНСЕТАТА? КАКТО ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА СТЕ УМНИ КАТО ГЪСКИ. ТОВА КОЕТО СТАНА В ПАРИЖ ЕДНО 5 ГОДИШНО ДЕТЕ ЩЕШЕ ДА ПРЕДВИДИ ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ ВЪЛКА КАТО СЕ Е ПРЕОБЛЯКЪЛ В АГНЕШКА КОЖА СИ Е СМЕНИЛ НРАВА?? ХА ХА ХА ХА ОТ ВЪЛК АГНЕ НЕСТАВА ФРАНСЕТАТА. ВЪЛКА КОЖАТА СИ МЕНИ НО НРАВА НИКОГА.

4

Корин

преди 8 години

Псевдо бежанците са заплахата за Европа а не някакви си терористи. Терористите ще убият няколко стотин души а арабските и африкански емигранти които не са никакви бежанци защото там няма война! ще залеят Европа като преливаща канализация. Проследете какъв е ефекта от това в Швеция или гледайте филма "With Open Gates: The Collective Suicide of European Nations". Ефекта ще е изчезването на европейските народи. Схема на сатанински глобалисти и ционисти.

3

Анонимен

преди 8 години

Evropa e good bye!

2

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Те и местните са опасни. Гарантирано от имами и Корана!!!!

1

456

преди 8 години

Европейските лидери се правят на ощипани моми на седянка!да не ти мине през ума ,че канейки стотици хиляди араби да дойдат в Европа ,на някой няма да му мине през ума че това е страхотен начин да си вкараш свои хора на ключови места???Ако това е вярно ,значи Европа се управлява от ***!!