39

Анонимен

преди 8 години

Кучук ШънгънНовия халифат

38

еееееееее

преди 8 години

ами то най-много АРАБИ в миния ШЕНГЕН..

37

Анонимен

преди 8 години

Холандия лансира идея за мини....:):):)

36

Анонимен

преди 8 години

Пет страни звучи като "пентаграм"Много сатанинско, бе

35

Анонимен

преди 8 години

Люксем БургЪ( бившия Люксембург) също ли се отцепва от "обИд(ине)на" Европа?

34

Анонимен

преди 8 години

Как ще е по- правилно да му казваме:ШенгЕн или ШенгЪн?

33

Анонимен

преди 8 години

Кючук Шенген=малкия Шенген

32

тихомир томов

преди 8 години

каквото и да правят накрая ще бъде както го е предвидил Фюрера !

31

Анонимен

преди 8 години

На Холандистан столицата ще е Абу Ам стер Дами

30

Шенгенистан

преди 8 години

Няма да се казва миниШенгенЩе се казва ШенгенистанСъс столица Абу БерлЪн

29

От Русия

преди 8 години

До и преди посочих. 33. Грешка! Голяма грешка! Днес Путин е Русия, и Русия е Путин! Само това е непобедимата сила на Русия! Днес тя сложи край на терпението си. Ало, ислямистите! Ако бихте искали да видите ужаса- ще го получите. Да бъди живи и здрави, братя-българи!

28

До 29 тъпак

преди 8 години

Не мога да разбера от какъв зор трябва да се юрна, както съветваш...." защо не се размърдат и излезнат навънка както много от нас"??? АЗ СЪМ РОДЕН В БЪЛГАРИЯ, ТУК ИСКАМ ДА СИ РАБОТЯ И ЖИВЕЯ! Защо трябва да мия чиниите на някакви *** в еуропката? Или да им правя метани защото ни съсипаха икономиката посредством напълно нечестно разоряване и разграбване? От какъв зор ще ставам безроден и бездомен? Айде изчезвай и ни оставете да си оправим страната!

27

До 34

преди 8 години

Няма да повярваш, но за такова разделение руските политолози говореха още преди 2 години. Но понеже ги смята за "пропаганда" нашите не ги слушат. А НАПРАЗНО! ПОНЕ МАЛКО УМНИ ДУМИ ДА ЧУЯТ И ДА РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА. Но те все още си въобразяват, че радио "Свободна еувропа" е говорила истината??? Такава чудовищна пропаганда даже и бившия СССР не е правил. Но, така е, на лъжата кръката са къси! Жалко за нас!

26

и преди посочих

преди 8 години

До Анонименнито путин е русия ното боко е България . това , че политиците в двете страни не са истински такива за да защитят интересите на народите си не прави двата народа врагове

25

поне

преди 8 години

До до тъпакмога да съчиня повече от едно изречение-смислени, което явно е проблем за теб . а ,че икономиката ти е чужда също е ясно и за теб другите са *** щом не можеш да им отговориш. явно си ченге или военен

24

Анонимен

преди 8 години

До я ми сравниО, моля ви, забравете за Русия, като и тя вече забравих за България! Живеете спокойно, Русия вече не е с вас, защото България днес е "враг га Русия",нали? Добре, ако искате... Да бъдете живи и здрави, братя- българите!

23

до тъпак

преди 8 години

много подходящ nickname си си избрал - учелил си го точно!

22

тъпак

преди 8 години

До Анонименкой ти говори за НАШ доход в ес ?? говоря за средният доход в ес на всичките 28 страни от който зависи и нашата икономика защото 70% от износа ни е за ес !! над 2 млн работят в ес а ония 700 хил. безработни в страната защо не се размърдат и излезнат навънка както много от нас ? какви европейци сме ние когато въздишаме за тошо и комунизма ?? от прасе лебед не става !!!

21

Щиглиц

преди 8 години

хахах, фраснетата и островните пещерасти излетяха от шенген ... ехехехе

20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТЕЗИ ХОЛАНДЦИ СА ФРАШКАНИ СЪС ВСЯКАКВА *** МАРОКАНЦИ, ТУРЦИ, ПАКИСТАНЦИ,...В България ***.т.а е хомогенна - само българи!