49

ZNAESHT

преди 8 години

А бе Вие мозъци имате ли, не познавате ли психиката на тези? Те непрекъснато говорят за права и толерантност и търсят социални помощи, а станат ли мнозинство започват убийства и геноцид към различните. Кои са тези безмозъчни дето са им правили проучване?

48

Модерен Европеец

преди 8 години

Браво! Ние сме Евродоволни, че само 15% от мюслюманите ще ни режат главите! ЕвроРадост, я...!

47

не е странно

преди 8 години

Не знам за другите, но мога да кажа какво мислят много египтяни - убедени са че ИД даже не са араби а са агенти на мосад! Подиграват се на дрехите им, прехвърлят си видео в което на един джихадист, през черната дреха, за малко му се подава звездата на Давид. Друго видео - спасил се от екзекуция християнин (приел е мусюлманството) споменава че, екзекуторите не говорели арабски и той не ги разбирал... неща от тоя сорт.

46

БАЧКАТОР

преди 8 години

Не бъдете толерантни, мразете европейските ценности, бъдете предпазливи и недоверчиви ,пазете бялата раса , Христовата вяра и българските обичаи и фолклор. Тогава България ще я има. Друг вариант няма -другото е изчезване.

45

Анонимен

преди 8 години

15% от мюсюлманите не харесвали ИД, но 220 милиона ги харесвали :) Кво праим сега? Да продължаваме с политическата коректност ли?

44

Анонимен

преди 8 години

15% от 1.5 милиарда мюсюлмани са 200 милиона :) Като казвате 15% все едно е малко

43

Анонимен

преди 8 години

четете ориана фалачи,господа и дами

42

Анонимен

преди 8 години

Дори и малък да е % на радикалните в Европа могат да направят живота тук да приличана този в Близкия изток и не само. Атентатите да станат част от ежедневието. Така ли ще се живее в Европа? Постоянно следене, проверки, задържани полети, отменени мачове и т.н.

41

Джон

преди 8 години

А тези които живеят на небето са безсмъртни, те не умират и нямат нужда да се възпроизвеждат. Понеже мохамад е бил обсебен от демони те са го прелъстили представяйки му се в похотливи женски образи и са го излъгали. И до ден днешен негови последователи умират за една лъжа и вместо награда заради убийствата и зверствата си те получават осъждане от Всевишния. Цялата религия на исляма е изградена върху една жестока и горчива лъжа.

40

Джон

преди 8 години

Знаете ли кое е най-безмисленото и тъжно и жалко нещо при ислямистите които се жертват за вярата си? Те няма да получат никакви девици на небето, защото на небето няма секс. Тези които успеят да се спасят чрез вярата си в Господа Иисуса Христа и стремеж да спазват Божиите заповеди пребъдват на небето като ангели - те нито се женят нито се омъжват но пребъдват вовеки. Секса е функция на тленната плът - защото човек се ражда и умира и трябва друг да го замести.

39

Даниел

преди 8 години

И какво минали са и са ги питали? Вие подкрепяте ли Ислямска държава? И кой луд ще си признае, че е луд, много ясно, че няма да кажат публично, а тайничко ще я подкрепят.

38

Тялото

преди 8 години

15% на 1.5 милиарда мюзулмани прави 225 милиона. Добави тези дето "нямат мнение" и числото става колкото населението на ЕС, или САЩ. Толкова представители на мирната религия ислям подкрепят геноцид и унищожаване на напредъка на човечеството от последните 2500 години.Няма място за безпокойство.

37

Boy

преди 8 години

Мръсни драскачи, не ги били подкрепяли?!? Нали корана им ги води всичките към джихат....какво ми разправяте тука ала-балистики

36

Джон

преди 8 години

До ХристиянинБрате мой, разбирам какво казваш и това е официалната позиция на огромната част от съвременната църква, но тя е грешна. Аз съм изследвал внимателно въпроса и съм достигнал до познанието че това не е учението на апостолите на Господ Иисус Христос а е изопачение на проникнали в ранната църква апостоли на дявола които за да отслабят и смесят християнството с езичество са привнесли езическите триади в него. Спомни си че по това време чудесата, действията и личбите започват да заглъхват

35

Анонимен

преди 8 години

Аз пък казвам да оставим мюсюлманите по света а да си погледнем нашите в Пазарджик които играха кючек от кеф когато съобщиха за атентатите.

34

гост

преди 8 години

Мюсюлманите в света са 1 милиард и САМО 15% казват ДА на ИСИС?! Това са 150 милиона терористи и камикадзета... после кажете че не била виновна религията?!

33

Джон

преди 8 години

До 36Не, не са. Единствените истински вярвания от които се бои сатанинския нов световен ред са следните две - ранно апостолическо християнство и древната израелтянска вяра базирана на тората. Съвременното християнство е смесено с езичество а съвременния равинистки юдаизъм е едно сатанинско учение нямащо нищо общо с истината. Езическите религии имат за произход дявола и демони а исляма е един миш-маш от ранно християнство, юдаизъм, езически елементи и еврейски и арабски приказки и басни.

32

Джон

преди 8 години

За съвременните войни водени от т.н. "западни елити" не може да се твърди че това са действия на християни защото самите "западни елити" са слуги на дявола, те са езичници които задкулисно действат срещу християнството за дехристиянизирането и сатанизирането на Европа и америка. За южна америка това е било Божия отплата за всичките гнусотии които са вършили и за човешките жертвоприношения които са предлагали на демони. Те самите имат пророчества за това.

31

Анонимен

преди 8 години

До Джон и християнинВсички религии са с един корен. Бог е един за всички..

30

Джон

преди 8 години

До 28 Нека направим разлика в това за което си писал. През средновековието европейските християнски владетели които са воювали срещу други християни категорично не спазват заповедите на Христос и духа на християнството тоест те извършват голям грях за който са виновни. Докато убийствата, изнасилванията, плячкосванията, тормоза, изтезанията и всякакви други гадости са одобрени и насърчавани, дори мохамад в корана се кара и заплашва по миролюбите мюсюлмани че не се страраят достатъчно!