46

vlady

преди 8 години

За кучетата трябва примерно салам или кокали с повечко ибупрофен, за котките риба или месо с повечко парацетамол.

45

до 55

преди 8 години

В една детска градина откриха педофил - ако искаш да избием всички мъже.Само дето кучетата са ги напускали хората. Егоистичните хорица, дето като им омръзне да си играят им бият шута. И с децата постъпват така. Отговорността е на хората. Кучетата не са виновни.

44

Сиси

преди 8 години

Преди около два месеца в близост до Студентски парк беше нахапана зверски жена, видях го с очите си гледката беше потресаваща,но естествено във време преди кметски избори нищо не се спомена. В същият този парк масово се разхождат бездомни озверели кучета и просто няма как да излезеш да си разходиш детето. Но явно на България и е по-удобно да си отглежда бездомни кучета от колкото българчета. Звъняла съм къде ли не за тези бездомни кучета, но уви ефекта е нулев.

43

Анонимен

преди 8 години

До Котки - БЪЛХИТова което си написъл са пълни глупости. Не защитавам храненето на бездомин животни коментар 54 е от мен(ако не са го изтрили). Но ако прочетеш малко ще си по запознат и няма да изглеждаж толкова невеж. Котката си сменя козината без значение дали е на вън или в къща и ако някога си имал котка щеше да го знаеш това. Котешките бълхи изключително трудно се прехвърлят по човека защото котката има по висока температура която е небоходима за оцеляването на бълхите. Така че....

42

Анонимен

преди 8 години

До !Проблем е защото не е вложена мисъл в това дейстиве а последно до колкото знам се катигоризира това деяние. След като нахранеш едно куче дали си се замислял/а че то вече може да смята това като негова територия и да напада хора? Ако сега доминантния мъжкар не е агресивен дали ти е имнало през ума че следващия може да е? Разбирасе че не си си задал/а тези въпроси.

41

Криси

преди 8 години

Уважавам написаното от Вас и то до голяма степен е вярно.Тази година това което видях във Флоренция ме удиви.На главните им улици пред луксозните магазини имаше метални съдове за вода за кучетата.Вярно не видях улични кучета,но видях че най-малко по две кучета водеха италианците.Да вземеш животно да гледаш е все едно да гледаш своето дете. По скоро модерните граждани трябва да преосмислят поведението си и ако искат да имат дом.любимец,трябва да притежават отговорност.

40

!

преди 8 години

До АнонименНе съм съгласен, че да нахраниш едно гладно живо същество е признак за ментален проблем.

39

Анонимен

преди 8 години

Нямаме никакъв проблем с кучетаИмаме грандиозен проблем с кумешката тения, но той се крие от хората

38

kucheta

преди 8 години

много отдавна големите ни градове са се превърнали в кучкарници/това го няма в развития свят/,вечер кварталите в софия се контролират от бездомни кучета, а сега и котки се появиха

37

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем с бездомните котки. Па.разитите от животинските организации търсят нови причини за финаниране от Запад.

36

Анонимен

преди 8 години

Далеч по голям проблем е увеличаващата се индийска популация по улиците. Те с кучетата се захванали. Кучетата са доста по интелигентни и непретенциозни животни. Освен това не грабят, не убиват и не изнасилват.

35

Звероукротител

преди 8 години

Намерили за какво да си чешат езиците. Нямате ли си други проблеми или всичко Ви е на шест?

34

кок

преди 8 години

Сел-яниииии

33

Баща Ви

преди 8 години

Много добре написана статия и много истини в нея. Точно така трябва да се прави журналистика - обективно ,а не злобно. Животните са само последици от нашите собствени грешки..

32

Анонимен

преди 8 години

Където има бездомни котки е пълно с бълхи - азбучна истина.Всеки може да научи какви зарази разнасят бълхите като потърси нещо по въпроса в интернет.При кучетата също има бълхи, но са доста по-малко, не знам защо.

31

До 39 леле

преди 8 години

Наистина си леле колко си зле. Толкова ли не ти идва до ума, че капаци и прозорци за мазетата има всякакви, както и изкукуригали, които отварят капаците и пробиват мрежите против плъхове, за да може да влязат котките в мазето? Хората от фирмата, която извикахме да изтреби бълхите в мазето, развъдени чрез котките си ни казаха: докато влизат котки в мазето, все ще имате бълхи, имаха опит хората.

30

Анонимен

преди 8 години

Едни жалостиви баби хранят бездомни котки точно под прозорците ми. Не е истина каква смрад се носи от мястото, където ги хранят, особено когато е топло. Като им направиш забележка, те гледат сякаш си някакъв дзвер - за тях "милите смрадливчета" са много по-ценни от хората.

29

Анонимен

преди 8 години

Писна ми от тези котки. Нощем не мога да си отворя прозореца - мяукат сякаш ги колят. Отделно, че целогодишно смърди на котешка ур^ина.

28

Анонимен

преди 8 години

От кучета аз и семейството ми не сме пострадали, но дъщеря ми хвана онази гадна "котешка болест" от едни "мили бездомни котета".

27

Котки - БЪЛХИ

преди 8 години

Котките са страхотен развъдник на бълхи. Има някои изкукуригали индивиди, които от криворазбрана милост към животните, пускат през зимата бездомните котки в мазетата на блоковете. Резултатите са два: - много по-лошо окосмяване на котките през зимата, съответно по-лесно загиват от студа, както и МИЛИАРДИ бълхи в мазето на блока. Аз самият без да знам за това бях нахапан на стотици места от бълхите развъдени чрез котките в мазето на блока ми. После 1 час не ми стигна да се изчистя навън от бълхите