65

е

преди 8 години

И с кого и с какво ще участваме? Ние имаме 4-ри танка и те са във Военно-историческия музей и няколко изтребителя, за които няма части и гориво. Като броим всички които работят в МО-1, МО-2 и Почетния караул, армията ни е около 30 000. Да ,ама те не могат да воюват, защото не знаят как?

64

gogo

преди 8 години

Че то има ли с какво да участваме?Нито войници, нито техника...

63

Тъпчо

преди 8 години

Хохохо мили ми Боко, ние даже и в Косово, Афганистан и Ирак никой не пратихме! Даже никакви ковчези не си върнахме и никакъв паметник не правихме на загиналите в Ирак! А тази плоча с имената на загиналите до вечния огън в София, която точно вие герберасти открихте, на безименните *** ли беше?

62

дедо Васо

преди 8 години

А за това че са минали "'0'" емигранти,по кротко,че до онзи ден се оказаха 28000 ,а и кой ги е броил.

61

преди 8 години

Докато не кацне в София я Хилари , я Джото Байдена .... то той е против войната ...те като кацнаха и веднага се затвори Белене и южен поток =милиарди долари иневестиции и 5 000 работни места по ЮП и още толкова по Белене навярно .

60

Телефонист

преди 8 години

Бойко обаждат се от американското посолство май ще участваме...

59

Шаран_БГ

преди 8 години

Като е готов г-н Ненчев, да заминава! Ей я, къде е, Сирия. Хората от там до тук пеша идват. Ама юнакът е министер! Прекрасно знае, че няма да си мръдне дебелия з-к от топлия стол.

58

Анонимен

преди 8 години

Според мен тези там в Ирак и Сирия са некакво изостнало нечовешко племе Роми без националност и религия и понеже там най-близката Религия е Ислям и съответно бум-тряс в Исляма

57

Mig21

преди 8 години

Е бива ли такова нищо, кой друг ако не многочеслената добре подготвина въоражена ,с оръжия последна дума на тихниката Българска армиа би се справила със ИС.

56

батя ви Бойко

преди 8 години

Ще назнача Волен за главнокомандващ българските войски в сирия. Муха-ха-

55

Анонимен

преди 8 години

Не го слушайте Борисов, той няма път когато да не е казал нещо после да се е отметнал.Президента ни е мъж на място, ще пореве, пореве па като се стегне, ще прати един батальон с дамски превръзки за оказване на хуманитарна помощ

54

анонимен

преди 8 години

Другарю Борисов , защо не съгласувате мненията си с другаря Ненчев.Няма ли да участвате или сте готови да участвате.?????

53

благо76

преди 8 години

представятеле си как Президента и Бойко водят Българските легиони във атака срещу невидимото зло .......

52

Анонимен

преди 8 години

Ало, дежурният от 4-ти км, прати един екип за един тук пишещ под името "българин"! Нещо много се е развоювал. Явно има нужда от силни успокояващи!

51

бай Петко

преди 8 години

Гледай само до утре да не се изметнеш !!! Цял народ те гледа под "лупа" !!!

50

Анонимен

преди 8 години

Край! Секнаха надеждите за победа на ИД. Цял свят гледаше и се молеше България да се намеси и да отърве всички от ИД. Не било писано.БоБо обаче има проблясъци: "когато пращаш самолети и ракети, не можеш да очакваш мир от другата страна..." Може би скоро ще стигнем до отговора на въпроса: КАК СЕ СТИГНА ДО 11.09?

49

Анонимен

преди 8 години

"Няма да участваме!"А недоразумението, наречено "военен министър Ненчев" разправя пред журналисти, че вече сме готови за участие...ББ, озапти си подчинените! Много станаха гафовете напоследък!

48

Координатор

преди 8 години

600 БТР-80, 450 Танка Т-72 "Урал" и Т-90 "Владимир" 250 Броя "Град" "Смерч" и "Ураган" 100 бр. Сау "Гвоздика" "Акация" и 300 бр. Гаубици "Д-20(152мм) и Д-30(122мм). И около 25 000 души военни + 5000 запасняци.... И с идилските кучета е свършено....

47

Анонимен

преди 8 години

"В последните няколко дни на границата има "нула емигранти". А тия 24 парчета в изоставена къща, заловени днес в пазарджишкото село Росен от Космоса ли да паднали? Една дума не му вярвам на тоя! И че няма да ни набута в Сирия и това не вярвам!

46

Анонимен

преди 8 години

Има нещо "тъмно" в тези думи:1.От къде "***" знае кой какви автомати е изнесъл през последните 15-20 г?Означава ли,че е запознат с контрабандния износ и защо го е допускал? И 2.Защо пращахме войници по Афганистан и т.н.,а сега не?Да не би терористите да са "уйчови" хора?