20

Анонимен

преди 8 години

миков сутринта беше изтрезнял и след тази реч ще продължи ......да бори врага

19

Анонимен

преди 8 години

Вие стояхте и гледахте, нали? 26 години знаехте, че това ще бъде, но тъй като ще си загубите големия кокал, който сега е малко кокалче, се провъзгласихте за леви-точно сега.Нямате представа колко българи са социално леви при това обедняване!Но не си мърдате задниците, за да чуете истината, защото не ви утърва! Чиновници на хранилка!Питайте, ще отговорим. Не ви е утърва.Вие знаете ли какви хора има?Не е удобно!Лидери ви мислят за задниците си.Също като техните родители, баби и дядовци.

18

Анонимен

преди 8 години

Besonradie sa bednite Hora sa vasrasnite Hora sa bolnite balgari a mutrite milioneri sa ok nahalstvoto im krai nama da se sadavat s Kradenite si milioni i dalaveri

17

Алекс

преди 8 години

Някак не ме шокира позицията на Миков. Ако питат него единственото правителство което не беше провал беше тройната им ламя, със запушената от златното пръстче дупка.

16

коко

преди 8 години

Др.Миков вие и вашата партия създадохте бедноста в тази държава!Вие приватизирахте икономиката и давайки в ръцете на проверени другари.Вие партиини функционери без нито ден на работа разпределяйки чужди пари.гледай си джанковицата и най-добре се о.б.е.си на връх Бузлуджа!

15

Винету

преди 8 години

До от народа, ама много обичат червендалести оли_офрени като теб да ми говорят от името на народа. Пак старата манджа, че всички са виновни. Не са всички, не са. И като ги хвърляш тези милиарди дай поне малко доказателства. Щото всеки може да си хвърля срещу всеки колкото си иска суми, нали?

14

Хризантема

преди 8 години

До бико. И колко беше заплатата, и как виждахме банани само по коледа, и как се захласвахме по западните стоки, и как се връщахме ошашавени за месеци напред от някоя западна страна, ако изобщо в живота си имаш щастието да отидеш там, и как можеше да живееш само на едно място заради жителството, и да чакаш 10 години за кола, и то без да можеш да избираш, и още и още. Поне не говори за срам, че ще почервенееш като домат.

13

от народа

преди 8 години

ние сме бедни но важното е че великият ни вожд-Кратун е милиардер..и не само той а цялата върхушка от 1989г насам!и социалисти и фашисти и всякакви..!

12

име

преди 8 години

Добре, че Вие 1944-1989, 1997 и 2013 вдигнахте просперитета и богатството на хората :) Не Ви е срам ! Замълчете поне бе ! Най-големият геноцид срещу България извършихте и продължавате !!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Да си образован и да си почтен са две различни неща. Все пак почтеността изисква знание. Едното не предопределя другото, но помага. Кокото до управляващите в БГ, те са статистическа извадка на народа: учили, недоучили, взели диплома по другия начин, или откровени тарикати. Такива сме си, иняма на кого да се сърдим.

10

Кристиян

преди 8 години

Защо си мисли, че някои вярва на политиците. Ние видяхме как ограбихте най-нагло една банка, съсипахте всички институции и сега очаквате някои да ви вярва. Много ясно, че ще се увеличава дефицита, като откраднахте 3-4 млрд. от КТБ. И тва не е само БСП, ами всички партии ***! Смърт заслужавате!

9

Анонимен

преди 8 години

Дали пък грамотни хора управляват страната,нещо не се връзват нещата?

8

офф топик

преди 8 години

Браво на теб.И усети,че имаш нужда да го кажеш тук? Само за справка - хора с по 3 дипломи за висше образование мизерстват,като кучета.А ти,най-вероятно си : "Стани да седна" ,ама айде да не започваме тази тема...

7

eudeputat

преди 8 години

Само необразованите са бедни. Изучих се в бг и сега изкарвам не по-малко от 17000 евро месечно и кова законите на Европа.

6

Кукурузов

преди 8 години

Другаре, хората искаха от вас да възстановите социализма, а вие ги залъгвахте с добавки към пенсиите, докато в същото време си тъпчехте джобовете до пръсване , а престъпността процъфтяваше( и все още процъфтява де). Каквото и да говорите сега, мнозинството никога няма да ви повярва. Отрязахте клона на който стоите безвъвратно.

5

офф топик

преди 8 години

ГУей го тоА .....СкакаУец

4

Анонимен

преди 8 години

До ДобриЩо за логика. Защо пък трябва да си беден, за да се бориш против бедността? По принцип, ако си беден в съвременния свят, по принцип си необразован, освен ако не ти си е случило нещастие. Образованието е найдоброто средство за борба против бедността, но нито една партия, вкл. БСП, не го дефинира по този начин.

3

Анонимен

преди 8 години

Закуех се!

2

Пешко

преди 8 години

Миков, лява партия сте уж пък не щете държавна администрация... Че нали цялата ви депутатска пасмина + позитанската бюрокрация се издържа от данъкоплатците и различни държавни поръчки, включително ВЕИ-та, строежи и т.н. Как не те срам

1

ист

преди 8 години

Каква велика мисъл и прозрение. Да му се ненадяваш.