8

Че то си е нормално

преди 8 години

да се качват подпийнали пътници на самолет.През септември пътувах до Белгия и два часа преди полета едни млади белгийци се наливаха с бира...и лежаха на пода ,на пейките,под пейките ,където сварят...А този мушморок го накарайте да си плати разходите като е такъв отворко...Да създава притеснение на толкова хора,това също е вид терор...

7

Анонимен

преди 8 години

Шега във това напечено време,плащане на всички разходи от приземяване на самолета до неговото излитане и лишаване от свобода до две години. Следващият даси помисли преди даси извади телефона!

6

Бургас

преди 8 години

Глупава работа, да отиваш със самолет в Египет, точно сега! Търсачи на силни изживявания, но да си платят за нашите разходи на летището! Не ни е до пияни поляци в момента!

5

Не е време за шеги

преди 8 години

Сега да плати всичко- и за кацане и излитане на самолета, и за разходите на летище Бургас и полицията, и за психологическите последствия от шока сред пътници и служители на аерогарата, и на всички засегнати от идиотията му! Нашите органи хич да не си поплюват, а да настояват! Виновни са тези, които са го качили на самолета във Варшава-вероятно още тогава е бил пиян!

4

Анонимен

преди 8 години

Сега тоя и...т да си плати щетите заради шегичката!

3

Анонимен

преди 8 години

Барабар Петко с мъжете е нашата работа, ама айде, Бащицата и той да се почувства мъж.

2

Анонимен

преди 8 години

Такива майтапчии 30 дни принудителен труд. Следващия да помисли когато реши да се майтапи.

1

Анонимен

преди 8 години

Че сипете му една шкембе чорба и му отворете една бира, какво ни занимавате. Много ясно че като е поляк ще е пиян