9

Анонимен

преди 8 години

*** руски олигарси! Трупат пари на гърба на обикновените руснаци и след това вместо да ги реинвестират за развитието на собствената си страна- ходят на запад да копуват футболни клубове, скъпоценени картини и тем подобни! Путин трябва да им продреже малко крилата на тези, въпреки че от запада пак ще го обвинят в липса на демокрация! Ето за такива като този страдат обикновените хора! Много години трябва да минат, че на олигарсите започне да им пука за сътбата на обикновените граждани!

8

Анонимен

преди 8 години

До измамнициабе ти виждаш л и снимката на ''баровеца'' възрастен очилат грозен маймун ..какво девойче ще го иска ...баровеца е ****ан -както е искал /не п о начина който е искал /ама какво от това shit happens

7

измамници

преди 8 години

Какво девойче, вижте и снимка каква е баба Меца. Въртяла бизнес с какви ли не певци и творци от комунистическата ера и ДС, разбирай прала и за тях пари, един ден се е продънила и сега ще я съдят. Ако беше си седяла в БГ това нямаше да и се случи.

6

Анонимен

преди 8 години

а мне все равно...

5

Анонимен

преди 8 години

Koja e tja bG mutresa prane na pari e Pravila isnudvala i Po balgarski e postapila bG mutresa neka ja sadat

4

преди 8 години

иЗНУДВАЛА ГО , НО НЕ СЕ ПОЛУЧИЛО И РЕШИЛА ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ СЪДА ...... .

3

Анонимен

преди 8 години

какъв руснак и каква българка?евреиски разборки.

2

Анонимен

преди 8 години

Умрях те , умрял днес .бг още по умрял и от руски гниеш труп на фронта ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ умряхте ***...........................,.

1

Анонимен

преди 8 години

Това "девойче" Рапо май не е наясно, че в затвора ще е в безопасност след тези изпълнения...