73

Анонимен

преди 8 години

Kak nai lesno se upravliava edno obshtestvo ?Sas STRAH !!!

72

Анонимен

преди 8 години

Merkel e troyanski kon !!!

71

Анонимен

преди 8 години

След сто години надгробната плоча на Меркел ще бъде обсипана със цветя а тогавашния канцлер Абдул Хамсид Алмахмуд ще ходи всеки петък на молитва в джамията построена в нейна чест

70

Джак

преди 8 години

Меркел е оръжие на илюминатите - слугите на дявола които искат да населят в Европа всякакви диваци от Африка и Близкия Исток за да предизвикат впоследствие нестабилност и граждански войни и да срутят старите европейски държави за да образуват от отломките - нов сатанински световен ред на който планират да поставят антихриста като обединител и "спасител" от бедствията и разрухата предизвикана от самите тях. Това е жалкия им план, затова и Меркел не се отказва въпреки че реалността я бие по лицето

69

СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 8 години

ДЪРТИТЕ *** ОТ ЩАЗИ -----НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ОВЛАДЕЯТ ЕВРОПА И НЯМАТ ПРЕДСТАВА ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ"!!!"ДЕМОКРАЦИЯ" -----ОЗНАЧАВА ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА И АБСОЛЮТНА ОТГОВОРНОСТ!!!"ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ" и "отворен ***"--------НЕ Е НИКАКВА "ДЕМОКРАЦИЯ"!!!!ВРЕМЕ Е ДА СЕ УТОЧНАТ ПОНЯТИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

СТИГА ГЛУПОСТИ!

преди 8 години

КОНТРОЛ , КОНТРОЛ ...И ПАК КОНТРОЛ , ПО ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВЪТРЕ В СТРАНАТА!!!ПОЛША , ЛАТВИЯ И УНГАРИЯ ----ПОКАЗАХА КАК!!!НЯМА ДА СЕ ПОТДАДЕМ НА ДЕМЕНТНИТЕ ГЕРМАНСКИ ДРЪНКАНИЦИ ЗА "демокрация"!!!ТОВА ---НЕ Е "ДЕМОКРАЦИЯ"!!!!ТОВА Е "СЛОБОДИЯ" .....И ТО ПРЕСТЪПНА!!НИКАКВИ КОМПРОМИСИ СЪС СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА , ПОВЕЧЕ!!ЕС---ИМА НУЖДА ОТ ЗДРАВА РЪКА И КОНТРОЛ!

67

ФАШИСТ

преди 8 години

" Меркел в Сибир - ПУТИН в Берлин ! "- така приветстват в Дрезден (саксонците ) другарката от щази

66

koch

преди 8 години

До ТеоНе желанието на Хитлер да напада СССР е истина, а игрите на англичани и кравари, да спасят дирника го впрегнахана изток!!

65

до обективен

преди 8 години

Ислямска държава е враг както на християните,така и на мюсюлманите.А враговете трябва да се избият.Най добрият терорист е мъртвият терорист.От всяко малко сладко терористче,ще стане голям безмилостен терорист,който ще избива без да мисли.Така,че колкото повече избият сега,толкова по малко ще се взривят утре.Мен не ме жал за враговете ми а за приятелите ми.А онези *** не са ми приятели.

64

Анонимен

преди 8 години

От мислещи българи и мислещи европейци сме на това положение.Явно трябва да се спре да се мисли а да се започне да се действа.Със всички средства.

63

циника

преди 8 години

мога да кажа с ръка на сърцето, че меркел е единственият адекватен политик в ЕС - твърдост към ислямизма, комбинирана с желание за интергитет на онези мюсюлмани, които биха желали да станат част от Европа. А източноевропейските държави не знам какво се петляват начело с Полша. Какъв проект за Европа могат да предложат те? Не си виждат о.аканите ***, сринатите икономики, обезлюдените си държави, седнали обаче да учат Берлин как да управлява Европа.Хеле пък тая дива, *** Полша:)

62

Анонимен

преди 8 години

Преди 89г когато България е била гнездо на тероризма е печелила милиарди долари от арабските държави и Русия.Изнасяли сме какво ли не,включително и работна ръка към тях.А сега ни клатят всички и араби и европейци и американци.Все пак по онова време двете системи са си взривявали бомби взаимно,било е въпрос на сплашване.Но разликата е че жертвите са били в пъти по малко.Сега се цели много страх и смърт,колкото е по кървав атентата толкова по добре.А и сега са много на често,почти на месец един

61

Анонимен

преди 8 години

Как я търпят германците тази бабичка.Как успя да ги приспи так,че от най будната нация да станат толкова заблудени и ***.Арабите им пикаят на главите,Меркел ги лъже че дъжд ги вали.Ужас.

60

Анонимен

преди 8 години

До Историк 53 "Преди 89 година България беше гнездо на ислямски фундаменталисти и терористи". Това историческо (истерическо) "откриване" е голям срам за мислещия човек.

59

Анонимен

преди 8 години

Меркел я командват парите от петрол и природен газ.Заради тези неща е склонна да разкаже играта на Европа без война.Хитлер поне беше директен и казваше какво иска а Меркел е подмолна и унищожава Европа с добри намерения и кадифени ръкавици.

58

Анонимен

преди 8 години

Дайте ги заловените терористи на КГБ,те знаят и могат да измъкват инфо.Сега във Франция до всеки задържан терорист,ще има по един от БХК,да гледа да не би да ги измъчват горките хорица и да не им нарушават правата.

57

Анонимен

преди 8 години

Г-жа Меркел да я командироват в Сирия и там да ги интегрира, не в Европа.

56

Анонимен

преди 8 години

***

55

.

преди 8 години

За пореден път се убеждавам,че Европа е обречена.С тази мека политика,с тези меки европейски граждани и с тези меки европейски ценности сме обречени.Европа е твърда само и единствено към България.Разказа ни играта,държа ни в ъгъла гладни без пари и здраве,лиши ни от всичко което е ценно за нас и всичко това чрез едни крадливи и лъжливи меки политици.Дано се осъзнаем поне ние българите,Европа вече е пълна с обратни,мюсюлмани,наркотици ........ .Време е да кажем че си имаме наши ценности,български

54

Анонимен

преди 8 години

Очевидно е, че германците трябва да бъдат интегрирани с ислямистите. Както и французите, белгийците и всички останали...