95

Piruet

преди 8 години

Ministara na obrazuvanieto e mnogo stastliv - sichkoto prepisvachi sa sabrani v bg mafiotski ofshorni medii, ima savsem malko v zemedelskoto ministerstvo.

94

Анонимен

преди 8 години

kakva prekrasna propagandadaite niakva statia i ot al-djezira...Po dbre nedeite-tam te ne zaslujavat nishtopa i govoriat na "isliamski'

93

Марко

преди 8 години

Докато гнусното и гибелно влияние на слугите на дявола не се елиминира от обществата в Европа то винаги страните ще са слаби, разединени, неспособни да вземат решения и открити за атака отвън. Ислямистите просто се възползват от предложената им слабост, изплюват се в лицето на либералите показвайки им колко са глупави и им залепят звучен шамар. Но западните сатанински доктрини на толерастията и либерализма толкова са се загнездили че ония не могат да приемат реалността дори като им удря шамар.

92

Марко

преди 8 години

Слугите на дявола, защото кликата от запад свързана в тайни окултни общества имитиращи езически церемонии и ритуали - масони, илюминати, орден на златната зора, бнай брит и какво ли още не всъщност са слуги на дявола, те изпълняват волята му. Те са в окултно общение с демони, поне по-високите им рангове, по-ниските са тенденциозно заблуждавани за естеството и целите на "ложите". Те именно чрез влиянието си в политиката прокарват и натрапват извратени социални отношения в обществата.

91

Марко

преди 8 години

Това е ясно за всеки който може да мисли ясно. Хората с национално самосъзнание предупреждаваха за това още преди да започват да идват първите емигранти. Те идват за да завладеят Европа отвътре, това е истината. Проблема не е толкова в тях, проблема е гнусното отслабващо, вонящо, разлагащо действие на западните "ценности" които ни ги налагат. Обществата постепенно се сатанизират вследствие на налаганата политика на извращаване и променяне на хилядолетни обществени отношения.

90

Анонимен

преди 8 години

Само след няколко години западняците ще се молят на колене да дойдат да живеят в страните от Източна Европа, където май останаха единствените нормални европейци. Но тогава, ако сме умни, трябва да им отказваме, както те отказваха на нас да пристъпим прага им. Щом обичат толкова едни други хора, щом ги пускаха, поне доскоро,с охота, да отидат по техните земи, когато се напече под краката им! Ще ги интегрират набързо, ще ги мултикултивират,ще си раждат по десетина дечица с тъмни,вместо сини очички

89

Анонимен

преди 8 години

До Горубляне 137Можем ли днес да очакваме някаква про-българската публикация от Русия? Очевидно, не. Защото България е направила всичко възможно за да стане враг на Русия.

88

Горубляне

преди 8 години

До Анонимен 135Би ли пуснал някой линк да видиме някоя про-българска статия от руските медии? Благодаря предварително!

87

Истината

преди 8 години

Какви са тези глупости? Абсолютно всеки мюсулманин е спяща клетка на ИД, така, че в Европа има над 20 Милиона спящи клетки на ИД. Всичко друго е пълна, самоубийствена заблуда!

86

?

преди 8 години

Нали според журналистите това са бежанци инженери, зъболекари и интелектуалци? Как така терористи - тези миролюбиви хорица.

85

до: 131

преди 8 години

Ти някога бил ли с в България а дори в Европа , като гледам по старателни написаното от теб Русия или някаде Пакистан , прочети малко по стари книги за да се ограмотиш

84

Анонимен

преди 8 години

Османските турци са по диви и от сирийски кюрди, хайде, холан! Живееш цял живот с християни, черпите се по празниците си, а в един хубав ден по нареждане на ходжата ги избиваш! Както арменците в началото на миналия век в Турция. Религиозен мюсюлмански принцип- колкото по голяма е жертвата за теб, толкова по голям ти е приноса към аллах! Армията на исляма е на наша територия. И какво правим сега?! Толерантно в колона по един вървим дисциплинирано към дръвника?

83

Анонимен

преди 8 години

Меркел Меркел аууу .

82

Анонимен

преди 8 години

Османските турци ДА защото са живяли 400 години в Европа но тези Сирийски съшества и др. НЕ

81

педераси

преди 8 години

Ами това е, до това води ***, с *** управници Европа нищо хубаво не я чака

80

Анонимен

преди 8 години

До някой 122О, успокойте се, моля! Погрижете се за вашите нерви! Кой ви иска? Русия вече е забравил за вас, защото има днес много други проблеми. Бъдете здрави !

79

морал

преди 8 години

Много отдавна стана ясно,че преселението не мюсюлмани в Европа е организирано . Само на Оланд и Меркел не им беше ясно.И на българските политици. Те продължават да говорят за интегриране на нашествениците. Това е невъзможно.Те са с друга култура, религия и морал.Докато се опитваме да ги променим,те ще ни избият. Затова докато не е късно ,да бъдат върнати обратно там откъдето са дошли.

78

Анонимен

преди 8 години

До Пешко 106 Че е невъзможно да скрие от горчивата истина. Тя ще ви намери, дори в тъмницата. Събуди се, отвори очите си, помисли малко, моля ти!

77

вгр

преди 8 години

До От ПарижДобре е че не съм при теб и още по-добре че не мисля като теб... Не мога да ти кажа и приятелю - не ми достига лиценерие.

76

Анонимен

преди 8 години

Световен скандал!!! ООН ПРЕЗ 2000 г. Е ПРЕПОРЪЧАЛА ПОДМЯНА НА ЕВРОПЕЙСКОТО НАСЕЛЕНИЕ С МИГРАНТИ МЮСЮЛМАНИ! И защо никой нищо не казва!!! gatestoneinstitute.org/6915/europe-muslim-enrichment