33

Щирлиц

преди 8 години

До 48. Колега Смит,не издавай тайните на които ни учиха в школата.На един чин седяхме все пак. От един отбор сме,загазите ли вие,загазваме и ние.Агент Щирлиц. Руски клон на същото.

32

Анонимен

преди 8 години

Дали някой мозъкоизтривач е бяснил на жената-камикадзе какво ще и се случи, като отиде врая?Добре, че този позор за човешкия род се е гръмнал и добре, че не избила други хора около себе си.

31

Анонимен

преди 8 години

Живи няма да оставят за да не издадат поръчителите стандартна практика при такива случаи е да се заличат следите. агент Джон Смит ЦРУ

30

МРАВКА

преди 8 години

ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ КОИТО НАБЛЮДАВАТ ОПЕРАЦИЯТА БИ ТРЯБВАЛО ТЕ ДА УЧАСТВАТ В НЕЯ КАТО ХОРА ПРИЧИНИЛИ ТОВА НА ФРАНЦИЯ.

29

Анонимен

преди 8 години

оставете един жив да разкаже откъде са оръжията,логистиката,заповедите.....

28

мда

преди 8 години

Пореден ден след връщането ми на родна земя чета коментари на хора които не са си показвали носа извън кочинката... добре че има какво и кого да мразите драги съфорумци че иначе ще установите че мизерията в която сме затънали си е единствено и само наш проблем...

27

mda

преди 8 години

Мисля ч ее време да ги изтребят и като капак да наместят някоя фаланга от пръста му при погребението в някоя свинеферма... достоен завършек на достоен живот... ако го погребеш в свинеферма няма и един имам да каже че те чакт девиците в рая..

26

Анонимен

преди 8 години

Една психопатка по малко.Вече я няма а ние още си живеем.Хайде сега и останалите мюслите да се самовзривяват и да ни освободят от присъствието си.

25

Mitko

преди 8 години

Vsi4ko se povtarq na vseki 70-100 godini. Zamursqvane posle iz4istvane, omekotitel i sy6ene. A nakraq kvo Brevyak ostana ludia a?

24

бай иван

преди 8 години

От както се помня, че и от преди това, основна цел на всички араби беше Израел, а сега и един патрон не е изстрелян по тях !?

23

Тихомир Томов

преди 8 години

Взели си поука от битката при село Коиловци , сега френските сили смело използват тактиката 100 кратно превъзходство над противника . Иначе във филмите им с Жан Рено , Ален Делон и други подобни , сам сами комисари громят бандите ......................................

22

Анонимен

преди 8 години

Нали искахте и у нас да стане като в Европа!?

21

Miro

преди 8 години

Ето до какво води разбиването на 3-те големи диктатури, които контролираха нещата... алчността на САЩ за петрол е пагубна за Европа...Докато Кадафи, Асад и Садам държаха цялата тая *** с терор нещата бяха ОК в Европа... Уахабизмът е с източник Саудитска Арабия, ама докато имат тонове петрол никой няма да ги пипне. а точно те са източника на този радикализъм.

20

BUL

преди 8 години

Да си изпратиме Имигрантите от България това е опасно да стоят на наша територия

19

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Биг Брадър пасти да яде.

18

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Париж стана като Бейрут през миналия век. Всеки ден се стреля и се взривява по улиците.Ето докъде води евроатлантизма и толерастията !

17

-

преди 8 години

"В Русия обичат да сравняват Чечня с Палестина, тъй като там също има жени-камикадзета. Но разликата е в това, че в Чечня нито един мъж не се е взривил. Мъжете твърде много ценят и пазят живота си. В Чечня гинат само жени - и често против волята си. Мъжете ги управляват от разстояние, като страхливци".

16

до 26

преди 8 години

"Русия, Палестина... Защо жените стават камикадзета?"Чети.

15

до 10

преди 8 години

Калоян,Пилотът от Джърман уингс беше черен нали? Това, което свали онзи самолет, което се беше загнездило в главата на белия симпатичен немски полот, как ще го изкараш от там?!

14

Анонимен

преди 8 години

Добре де, аз не мога да я разбера тази работа с жените-камикадзета. Мъжете чакат не-знам-си-колко-си девици; а жените? Освен ако не са лесбита, не виждам къде им е далаверата. Някой подло ги е излъгал, диксриминирал, тъй да се каже, по пол и сексуална ориентация. Българския Хелзински Комитет е крайно време да се самосезира и да ги защити.